FLAG Dunărea Călărășeană/ Se stabilesc prioritatile pentru finanțarea de proiecte

Joi,11.08.2016, va avea loc o intalnire, organizata de reteaua RINNO, FLAG Dunarea Calaraseana si Magurele High Tech Cluster, la sediul retelei RINNO, al carei coordonator este ANCSI – sat Rasa, comuna Gradistea,  judetul Calarasi (Calea Calarasi, nr 64, Casa Dunarii).

Reuniunea are ca scop identificarea de solutii innovative, pentru dezvoltarea eficienta si sustenabila a activitatii pescaresti, in zona integrata in Grupul de Actiune Locala pentru Pescuit “Dunarea Calaraseana”, si asigurarea unor surse de finantare prin Programul Operational Pescuit si Afaceri Maritime – POPAM 2014-2020.

Vor participa: membri ai clusterului de la Magurele, reprezentanti ai institutelor nationale de cercetare si reprezentanti ai comunitatilor locale, din judetul Calarasi.

Unul dintre cele mai importante rezultate ale reuniunii il reprezinta stabilirea unor prioritati pentru finantarea de proiecte, de catre FLAG Dunarea Calaraseana, in actualul ciclu de programare. Se doreste ca o parte din aceste fonduri sa fie destinate implementarii, in comunitatile locale din judetul Calarasi, a rezultatelor obtinute prin cercetari avansate.

Bugetul pe care urmeaza sa il gestioneze FLAG Dunarea Calaraseana este de 2 milioane euro, iar valoarea maxina a bugetului, pentru un proiect, ar putea sa fie de 150.000 euro.

Cota de co-finantare poate sa oscileze intre 5 % si 20 %, iar daca proiectul este cu impact social major, este posibil ca sa se aprobe o cota 0% de cofinantare, informează manager FLAG Dunarea Călărășeană, Irina Ravac.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărăşenii sunt invitaţi la Ziua Marinei

mie aug. 10 , 2016
A intrat deja in tradiţia comunităţii călărăşene ca, în fiecare an, pe 15 august, să fie sărbătorită Ziua Marinei.  Ca de fie care dată, şi în acest an, sărbătoarea  este organizată de Primăria Călăraşi. Manifestările prilejuite de Ziua Marinei vor debuta la ora 8.00, cu o slujbă bisericească ce va fi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!