Călărăşenii sunt invitaţi la Ziua Marinei

Print Friendly, PDF & Email

afis ziua marinei 2016-01A intrat deja in tradiţia comunităţii călărăşene ca, în fiecare an, pe 15 august, să fie sărbătorită Ziua Marinei.  Ca de fie care dată, şi în acest an, sărbătoarea  este organizată de Primăria Călăraşi. Manifestările prilejuite de Ziua Marinei vor debuta la ora 8.00, cu o slujbă bisericească ce va fi oficiată de P.S. Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor şi de un sobor de preoţi, la Biserica Alexe din Călăraşi. La ora 10,în Parcul Central, la Crucea Marinarilor, se va oficia o slujbă de pomenire în memoria eroilor martiri.

De asemenea,  vor avea loc diverse manifestări şi concursuri cu specific marinăresc: desene pe asfalt, defilarea navelor, concursuri de bărci(cu motor şi cu vâsle), concursuri de înot, prinderea raţelor, şcondru şi un moment artistic.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Caz cu grad ridicat de dificultate rezolvat, cu succes, la Spitalul Județean Călărași

mie aug. 10 , 2016
În urmă cu câteva zile, un tânăr, din București, a fost adus cu ambulanța, la Spitalul Județean Călărași, pentru a fi operat, de urgență, de apendicită. La prima vedere, lucrurile ar putea părea simple, stiut fiind faptul că o astfel de operație nu ridică, în general, mari probleme. Chiar dacă […]