Filipescu: “Viorica Dăncilă este la fel de vinovată ca cei care au alergat oamenii prin piață”

Print Friendly, PDF & Email

Liberalii din Călărași sunt optimiști dar și determinați în ceea ce privește scorul electoral al lui Klaus Iohannis la alegerile de duminică.

Senatorul PNL Răducu Filipescu spune că importantă este prezența la vot: “Ce care au venit la vot în primul tur să o facă din nou! Cei care au votat Barna și Paleologu sunt așteptați la vot. Sper să obținem cel puțin 60% în județul Călărași.”
Răducu Filipescu a abordat și subiectul dezbaterii dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, apreciind că deși a fost pentru o confruntare de idei între candidați și-a dat seama că președintele ar fi trebuit să coboare prea mult nivelul discuției:
“Eu chiar voiam o confruntare, dar văzând care este modul de abordare al Vioricăi Dăncilă mi-am dat seama că s-ar fi coborât foarte mult președintele ca să poată discuta cu ea.
Mi-ar fi plăcut mult mai mult o finală cu Dan Barna sau cu Paleologu. Ar fi fost altceva. Oameni educați, care știu să discute fără să jignească. Probabil că ar fi fost cea mai frumoasă finală.”
Filipescu a discutat și despre faptul că Viorica Dăncilă n-ar fi chiar nevinovată în legătură cu evenimentele din 10 august, când sute de protestatari din Piața Victoriei au fost agresați de jandarmi:

“O văd foarte afectată pe Viorica Dăncilă că dosarul din 10 august a fost declasificat. Nu înțeleg… Dacă este nevinovată, de ce este atât de afectată că dosarul din 10 august a fost declasificat?! Nu cumva era prim-ministru când s-a întâmplat? Eu nu cred că poate fi scuzat că sub conducerea și autoritatea ei s-a întâmplat așa ceva. E la fel de vinovată ca cei care au alergat oamenii prin piață. Exact aceeași vină…”
Senatorul Filipescu crede că este important ca românii să afle unde a dus guvernarea PSD și ce eforturi trebuie făcute pentru a repara ce a fost făcut greșit în timpul în care Viorica Dăncilă a fost prim-ministru:
“Oamenii trebuie să știe ce a lăsat PSD în urmă. Să nu se creadă cumva că au lăsat miere și am venit noi să ne lingem pe degete. Lumea trebuie să știe de unde am preluat noi. Nu spunem asta ca să ne smiorcăim. Le vom rezolva. Dar trebuie să se știe ce prăpăd a făcut PSD.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Valentin Barbu, secretar general PNL Călărași:,,Duminică, diferența reală dintre candidați va fi dată de numărul românilor care vor veni la vot”

vin nov. 22 , 2019
Vineri, 22 noiembrie, secretarul general al PNL Călărași, Valentin Barbu, a dorit să facă, în cadrul unei conferințe de presă, o scurtă comparație între cei doi candidați din turul al II-lea la alegerile prezidențiale: Klaus Iohannis , PNL, și Viorica Dăncilă, PSD. ,,Între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă opțiunea noastră […]