Facebook-ul și-a făcut datoria și ne-a informat: Ministrul delegat pentru dialog social a sosit la Călăraşi

intalnire Dialog SocialÎn cursul zilei de miercuri, 14 mai, a sosit la Călăraşi Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru dialog social. Întâlnirea a fost găzduită de Prefectura Călăraşi, în cadrul Comisiei de Dialog Social. Culmea, dar de pe o reţea de socializare am aflat că avem un astfel de invitat. Tot acolo scrie că discuţiile s-au purtat în prezenţa reprezentanţilor sindicatelor şi patronatelor şi s-au concentrat pe modificarile necesare în domeniul legislaţiei muncii, dar şi a Legii dialogului social, constatări ale inspectorilor I.T.M Călăraşi în urma controalelor efectuate, Planul European de Ajutorare al Persoanelor Defavorizate 2013-2014 şi probleme ridicate în cadrul Companiei Naţionale Poşta Română.

Interesante teme, nimic de spus, dar cum în Călăraşi nu vine în fiecare zi câte un ministru, la fel de interesant era ca această întâlnire să fie anunţată, pentru ca  presa să fie prezentă la aceste dezbateri. Doar că organizatorii acestei întâlniri au preferat să ţină întrunirea cu uşile închise.

Folosim şi noi facebookul pentru a le mulţumi pentru “atenţia” acordată şi suntem convinşi că îşi vor atinge ţintele tot la fel de bine, precum comunică! Dacă era o acţiune de campanie electorală, sigur nu scăpa nimeni!

Please enter banners and links.

Next Post

Știri PNL

mie mai 14 , 2014
BEC a dat 23 de decizii definitive și executorii de interzicere a folosirii însemnelor USL de către PSD Cristina Pocora,purtătorul de cuvânt al PNL a subliniat în conferința de presă din 14 mai,  că PNL a câștigat, în mai bine de jumătate din țară, contestațiile depuse împotriva tentativei de fraudare […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!