Emil Mușat: „Știu să fac administrație!”

Print Friendly, PDF & Email

Emil MusatEmil Mușat a revenit în fața presei, în această săptămână, în calitate de posibil candidat din partea PNL Călărași, la Primăria municipiului.

Răducu Filipescu, copreședintele PNL, a declarat că este convins că oricare dintre cele trei propuneri prezentate: Emil Mușat, Daniel Ștefan sau Dragoș Coman au toate șansele să îl bată pe primarul în funcție, Daniel Ștefan Drăgulin.

„Faptul că nu se știe cine va fi candidatul, face ca niciunul dintre noi trei să nu vină cu un proiect privind municipiul, până când, nu se va ști cine candidează. Ce mă interesează, în mod deosebit, este să acordăm acestui oraș o viziune. Am încredere că sunt potrivit să formulez o viziune și să conduc acest oraș pe căile potrivite, dar am încredere și în colegii mei. Organizația municipală este în curs de stabilire a pașilor ce trebuie urmați, sunt întâlniri pe cartiere, cu oamenii de pe stradă, întruniri ce au avut loc la sediul partidului. Vineri, 16 octombrie, se intenționează convocarea Consiliului Local Executiv al organizației municipale PNL, în care să se stabilească un mesaj unitar, al celor 3 candidați, ce va fi completat cu mesajul specific al fiecăruia. După stabilirea unui mesaj unitar, îl vom transmite în teritoriu și vom începe să lucrăm la un draft de strategie electorală și o strategie de dezvoltare a orașului, care să fie baza programului viitorului candidat. Strategiile vor fi lucrate cu specialiștii noștri în administrație, dar și cu constribuția celor 3 potențiali candidați. Suntem trei oameni cu experiență! Eu pot să vă spun că mă pricep la administrație! Asta am făcut de când mă știu! Nu știu să fac afaceri, dar administrație, da!”, a spus Emil Mușat.

Copreședintele PNL, Răducu Filipescu, a concluzionat: „V-am promis că am să-i aduc și pe rând, pe cei trei potențiali candidați, să se prezinte. Poate e devreme ca ei să vină cu un program privind Călărașiul, dar vă vor prezenta câteva puncte de vedere, câteva intenții. Și vreau să mai adaug un lucru: cine iese în sondaje, acela e candidatul, indiferent cine e acesta. Dacă unul dintre cei trei, pe parcurs, are o problemă, de sănătate, DNA, etc., și el stă foarte bine în sondaje, ne vom reorienta, pentru că nu putem să mergem la pierderea Primăriei.”

Please enter banners and links.

Next Post

Notarii călărășeni vă așteaptă la “Ziua porţilor deschise”, pentru a vă răspunde la problemele notariale, pe care le întâmpinați

vin oct. 16 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Uniunea Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează sâmbătă, 17 octombrie, „Ziua porților deschise”, la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene. UNNPR organizează sâmbătă, 17 octombrie, împreună cu Camera Notarilor Publici Bucureşti şi în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea […]