Notarii călărășeni vă așteaptă la “Ziua porţilor deschise”, pentru a vă răspunde la problemele notariale, pe care le întâmpinați

Print Friendly, PDF & Email

notariUniunea Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează sâmbătă, 17 octombrie, „Ziua porților deschise”, la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene.

UNNPR organizează sâmbătă, 17 octombrie, împreună cu Camera Notarilor Publici Bucureşti şi în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S.România – InfoCons) “Ziua porţilor deschise”.

Cu prilejul acestui eveniment, notarii publici vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale. Dintre temele pe care se poate solicita consultanţă juridică în materie notarială, menţionăm: procedura succesorală notarială, lichidarea pasivului succesoral, procedura divorţului, redactarea înscrisurilor cu conţinut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea şi legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor şi a documentelor prezentate de părţi, precum şi a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Acțiunea “Ziua porţilor deschise” va avea loc la sediul situat în Călăraşi, Str. E. Rădulescu nr. 62.

Programul de acordare a consultaţiilor va fi între orele 9 şi 13.

Acţiunea “Zilele porţilor deschise”, realizată în baza Protocolului de Colaborare încheiat între UNNPR şi A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons, reprezintă o etapă a unui plan amplu iniţiat de cele două instituţii de educare şi informare a cetăţenilor, cu privire la serviciile notariale.

În cadrul acestui plan, reamintim şi lansarea, în luna august a acestui an, a Centrului Naţional de Consiliere şi Consultanţă a Consumatorilor în domeniul activităţii notariale.

Prin intermediul acestuia, consumatorii au la dispoziție un număr de telefon unic – 021.9615* , la care pot suna pentru sesizări în domeniul activității notariale.

Totodată, aceștia pot depune sesizări şi în scris, la adresa de e-mail notariat@infocons.ro sau prin poşta la O.P. 4, C.P. 4, sector 3, București. Centrul Naţional de Consiliere şi Consultanţă a Consum.

Please enter banners and links.

Next Post

Serviciul Taxe și Impozite Locale a funcționat cu întârziere, de la o defecțiune la rețeua electrică

vin oct. 16 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În cursul dimineții de vineri, 16 octombrie, serverul central al Primăriei Municipiului Călărași nu a funcționat, câteva ore, din cauza unei defecțiuni la rețeaua electrică. Una din consecințele acestui fapt a fost aceea că durata de așteptare la ghișeele Serviciului Taxe și Impozite Locale s-a […]