Elevii au participat la acțiunea: “Stop Corupției!”

Print Friendly, PDF & Email

04Vineri, 29 Mai 2015, cu ocazia Zilei Aniversare a D.G.A. (30 Mai) a avut loc o acțiune în comun Primăria Municipiului Călărași – Direcția Generală Anticorupție (D.G.A. – S.J.A. Călărași) – Inspectoratul Școlar Județean Călărași la Colegiul Tehnic Ștefan Bănulescu Călărași, unde, în cadrul unei întâlniri cu elevii intitulată STOP CORUPȚIEI!, au fost diseminate mesaje cu caracter preventiv anticorupție, precum și a implicării Primăriei și Inspectoratului Școlar în prevenirea fenomenului de corupție în comunitate și școală.

De asemenea, a fost organizat un concurs ad-hoc având ca temă enunțarea de către elevi a unui scenariu de film privind o faptă de corupție. Câștigătorii concursului au fost: eleva Petcu Roxana Daniela, cls. XI A, elevul Papuc Daniel, cls. XI B, eleva Curt Casandra, cls. XII C. Premiile au constat în cărți de cultură generală.

Totodată, în aceeași zi, începând cu orele 11.30, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Călărași împreună cu ofițeri din cadrul DGA – SJA Călărași au desfășurat o acțiune cu caracter preventiv anticorupție destinată cetățenilor.

În acest sens, în zona Pieței Big Orizont și a Bazarului Orizont, participanții la acțiune au înmânat cetățenilor și conducătorilor auto, materiale de promovare anticorupție, constând în pixuri, odorizante auto inscripționate și calendare de buzunar, acțiunea fiind primită cu interes și deschidere de către călărășeni.

 0301

Please enter banners and links.

Next Post

Afaceri în domeniul economiei sociale şi noi locuri de muncă, în trei localităţi, din judeţul Călăraşi

mie iun. 3 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La finele săptămânii trecute, a avut loc la Călăraşi masa rotunda cu tema „Impactul locurilor de munca generate de economia sociala”. Evenimentul face parte din seria activităţilor incluse în derularea proiectului cu finanţare europeană ,,SOCEC.NET – reţeaua economiei sociale” ce este implementat de Consiliul Judeţean […]