Răducu Filipescu: ,,Când ies din politică, mă duc direct la cimitir!”

filipescuRăducu Filipescu, marele lider liberal de pe plaiurile călărăşene, se gândeşte să facă un pas în spate la alegerile locale din 2016. De fiecare dată când a avut ocazia, a dorit să facă publică retragerea sa din prima linie a administraţiei judeţene, deoarece nu mai doreşte să candideze pentru un nou madat de preşedinte al Consiliului Judeeţan Călăraşi. Însă, tot el a recunoscut că va juca un rol important în politica locală şi că tot el va trage sforile în privinţa candidaţilor pentru Consiliul Judeţean şi pentru Primăria Călăraşi.

,,La Primăria Călărași există trei variante posibile: Vasile Iliuță, Marian Dinulescu şi Viorel Ivanciu. La nivelul Consiliului Judeţean, posibilii cadidaţi sunt: Marian Dinulescu, Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu. În mod normal, noi am vrea să îl punem să candideze la primărie pe Iliuţă. El este singurul care se poate bate, de la egal la egal, cu Drăgulin. Dacă vrem să câștigăm Primăria Călăraşi, trebuie să punem în faţă un luptător! Vom face şi sondaje de opinie, dar acestea vor fi doar doar consultative şi numai decizia politică va conta în alegerea candidatului PNL la Primăria Călăraşi sau la preşedinţia Consiliului Judeţean.”, a spus Filipescu.

Acesta a mai precizat: ,,La alegerile locale eu nu voi candida. Este posibil să mă înscriu în cursa electorală pentru alegerile parlamentare!”

Filipescu a dat de înţeles că el va rămâne artizanul luptei electorale pe care o vor duce liberalii călărăşeni, la alegerile viitoare, şi că tot el va fi omul din umbră care va avea ultimul cuvânt, în ceea ce-i priveşte pe viitorii candidaţi ai partidului. ,,Când ies din politică, mă duc direct la cimitir!” a mărturisit, în faţa presei locale, liberalul Filipescu.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Elevii au participat la acțiunea: “Stop Corupției!”

mie iun. 3 , 2015
Vineri, 29 Mai 2015, cu ocazia Zilei Aniversare a D.G.A. (30 Mai) a avut loc o acțiune în comun Primăria Municipiului Călărași – Direcția Generală Anticorupție (D.G.A. – S.J.A. Călărași) – Inspectoratul Școlar Județean Călărași la Colegiul Tehnic Ștefan Bănulescu Călărași, unde, în cadrul unei întâlniri cu elevii intitulată STOP […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!