Elena Udrea: „Succesul de la Vâlcelele, este binevenit pentru moralul întregului partid!”

Print Friendly, PDF & Email

elena udreaCandidata la funcția de președintă a PDL, Elena Udrea s-a oprit marţi, 26 februarie, în periplul ei prin țară, la organizația județeană a PDL Călărași.

Președintele interimar,Vasile Iliuță a spus că prezența Elenei Udrea la Călărași, este aceea de a-și face cunoscută platforma de reformare a partidului, în prezența președinților de organizații locale PDL din județ, a primarilor, consilierilor și a membrilor Biroului de Conducere  Interimar. „Dorim ca cei care s-au încris în competița pentru câștigarea președinției partidului, să vină cu proiecte viabile şi soluţii de a forma o echipă mai puternică pentru a guverna în 2016.”

Elena Udrea s-a arătat încântată de a se afla la Călăraşi, mai ales după proaspăta victorie de la Vâlcelele, spunând că găseşte organizaţia de la Călăraşi mobilizată, victorioasă, gata să înceapă reconstrucţia partidului de la nivelul judeţului spre plan naţional. Este una dintre organizaţiile pe care, crec că mă pot baza pentru proiectul meu de renaştere a PDL. Faptul că dl Iliuţă este în această funcţie de preşedinte de organizaţie, a contat enorm şi la starea de spirit şi la succesul pe care l-am avut duminică, care este binevenit pentru moralul întregului partid!”

În ceea ce priveşte prezentarea proiectului său, pentru câştigarea alegerilor interne, Elena Udrea spune că are o gândire nouă, faţă de ceea ce a promovat PDL-ul, chiar când a fost la guvernare.

De altfel, este o temă dorită de toata lumea, timp de 20 de ani, însă nepusă în practică de cineva până acum, adăugăm noi.

„Interesul comunităţii trebuie pus mai presus de al celor care guvernează într-un anumit moment. Dorinţa unor oameni politici de a controla primarii a făcut foarte mult rău în ultimii 20 de ani. Sunt proiecte care ţin de dezvoltarea comunităţilor locale, proiecte de infrastructură, locuinţe pentru tineri, locuinţe sociale, care trebuie derulate de la nivelul judeţului şi nu de la nivelul guvernului. Dorinţa miniştrilor de a controla primarii, care sunt puternici în partid, face ca niciun guvern să nu accepte să dea din mână această pârghie .Eu vreau să schimb acest lucru. Simt că am în organizaţia de la Călăraşi un susţinător al priectului meu!”

La final, preşedintele interimar PDL, Vasile Iliuţă nu a vrut să facă nicio promisiune în faţa Elenei Udrea că va fi susţinută de organizaţia de la Călăraşi, preferând să spună că hotărârea va fi luată, după ce toţi candidaţii la preşedinţia partidului vor veni şi se va decide, de comun acord, cu membrii partidului, omul pe care îl vor susţine în data de 23 martie .

 

Please enter banners and links.

Next Post

A.D.R. SUD Muntenia își extinde activitatea în sediul FORDOC

vin mart. 1 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La inceputul acestui an, Agentia pentru Dezvoltare Regionala SUD Muntenia si-a extins activitatea prin preluarea atributiunilor de Organism Intermediar al Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economica (P.O.S. C.C.E.) pentru Axa 1, Operatiunea 1.1. – Investitii productive si pregatirea pentru concurenta pe piata a intreprinderilor, in […]