A.D.R. SUD Muntenia își extinde activitatea în sediul FORDOC

FordocLa inceputul acestui an, Agentia pentru Dezvoltare Regionala SUD Muntenia si-a extins activitatea prin preluarea atributiunilor de Organism Intermediar al Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economica (P.O.S. C.C.E.) pentru Axa 1, Operatiunea 1.1. – Investitii productive si pregatirea pentru concurenta pe piata a intreprinderilor, in special IMM-uri.

 Aceasta noua activitate pe care o va desfasura A.D.R-ul, va implica, pe langa necesitatea de a face noi angajari de personal, si pe aceea de a gasi un spatiu adecvat, care sa-i gazduiasca atat pe cei ce vor gestiona programul, cat si proiectele si documentatia aferenta.

Desi A.D.R. SUD Muntenia s-a mutat intr-un nou sediu, acesta s-a dovedit neincapator pentru a prelua si noua activitate, astfel ca a fost solicitat sprijinul Consiliului Judetean Calarasi, prin alocarea spatiului fostului Institut FORDOC.

Astfel, in sedinta ordinara de joi, 28 februarie, consilierii judeteni au votat, printre alte proiecte de hotarare, si pe acela de transmitere in administrare a unui spatiu al fostului Institut FORDOC catre A.D.R. SUD Muntenia.

De mențonat că, în spațiul de la Fordoc își desfășoară activitatea Centrul de formare profesionala a cărui activitate s-a restrans foarte mult in ultimii ani.

Please enter banners and links.

Next Post

Fuego a fost „mărțișorul” oferit femeilor din comuna Spanțov

sâm mart. 2 , 2013
[easyrotator align=”left”]erc_82_1362255504[/easyrotator] Deputații Raluca Surdu, Aurel Niculae și senatorul Iulian Dumitrescu au venit, în prima zi de primăvară, pentru a sărbători ziua de 1 martie alături de doamnele şi domnişoarele din comuna Spanţov. Împreună cu primarul comunei, Niki Gheorghescu aceştia au organizat sărbătoarea mărţişorului, sala devenind neîncăpătoare pentru sutele de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!