ECOAQUA/Se oprește apa, în municipiul Călărași

robinetSocietatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra întreruperii programate a furnizării apei potabile în municipiul Călăraşi, începând cu data de 22.09.2016, ora 0:00, până la data de 22.09.2016, ora 21:00.

Întreruperea furnizării apei, pe durata şi în perioada programată, este strict necesara pentru dezafectarea reţelelor vechi de alimentare cu apă şi punerea în funcţiune a reţelelor nou executate în cadrul contractului antemenţionat.

ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor şi a întreruperii furnizării apei potabile.

Please enter banners and links.

Next Post

800 de noi locuri de muncă/ O companie din Germania vrea să investească în comuna Dragalina

mar sept. 20 , 2016
Comuna Dragalina, una dintre localitățile mari ale județului Călărași (peste 8.000 de locuitori), este într-un proces de modernizare, prin proiectele care au început să se facă simțite, în acest loc. Cunoscută mai mult ca o localitate în care se întâmplă multe fapte antisociale, dar unde și natura își varsă năduful, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!