Spectacolul de teatru ”În vizită la domnul Green”, pe scena Centrului Cultural Judeţean

Print Friendly, PDF & Email

timMarți, 20 Septembrie 2016, se va defăşura, la Călăraşi,  spectacolul de teatru ”În vizită la domnul Green” – autor: Jeff Baron.

Spectacolul se va desfășura în sala ”Barbu Știrbei”a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, începând cu ora 18:00 și face parte din Stagiunea ”Toamnă Culturală”.

Teatrul Evreiesc de Stat din București, regia: Erwin Șimșensohn, scenografia: Irina Moscu.

Distribuție: Domnul Green – Virgil Ogășanu

Ross Gardiner – Tudor Istodor

 

 

Jeff Baron – scriitor american – a scris romane, piese de teatru, librete pentru operă, comedii şi drame pentru principalele reţele de televiziune americane. Filmele sale de scurt metraj au fost premiate şi prezentate în festivaluri internaţionale de film.         ”În vizită la Domnul Green”, cea mai cunoscută piesă a sa, a fost jucată în 43 de ţări și tradusă în 23 de limbi. Printre numeroasele premii obţinute amintim ”KulturPreis Europa”, ”Inthega Prize” (Germania) şi ”Premiul pentru Cea Mai Bună Piesă” (Grecia, Mexic, Turcia, Israel, Chile şi Uruguay).

Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant…

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

ECOAQUA/Se oprește apa, în municipiul Călărași

mar sept. 20 , 2016
Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra întreruperii programate a furnizării apei […]