Dinulescu:,, La Călăraşi am pierdut alegerile pentru că s-au petrecut mutări în defavoarea noastră”

Print Friendly, PDF & Email

marian dinulescuMarian Dinulescu, vicepreşedinte ACL şi responsabil pe Colegiul nr.1 Călăraşi la alegerile prezidenţiale, a făcut o succintă radiografie a rezultatelor obţinute de formaţiunea sa la la turul 2 al alegerilor prezidenţiale. ,,La Călăraşi, am pierdut alegerile pentru că, în ultimul timp, s-au petrecut unele mutări, în defavoarea noastră. A plecat primarul la alt partid, înainte cu o lună de campania electorală, Odată cu el au plecat mai mulţi oameni din organizaţia municipală şi am pierdut trei consilieri locali. Acest aspect ne-a afectat foarte mult, întrucât am pierdut alegerile în municipiul Călăraşi. Cu toate acestea, am câştigat 17.300 de voturi. Pentru noi este un rezultat excelent. Dar, trebuie să ţinem cont de faptul că, Drăgulin a avut un rol important în aceste alegeri care a dus la succesul obţinut de Alianţa PSD-UNPR –PC, în Călăraşi. Acest lucru s-a datorat pârghiilor pe care le-a avut Drăgulin, serviciilor sale subordonate dar şi pomenilor electorale care au fost date cetăţenilor. Dacă eram puţin mai atenţi şi aveam o organizare mai bună pe secţiile de votare am fi câştigat alegerile. Însă, din cele 51 de secţii am obţinut un scor mai bun, faţă de PSD, în 20 de secţii. Am pierdut în secţiile din cartierele Livada şi Oborul Nou şi la una din secţiile de la Liceul Danubius, unde ştim ce fel de populaţie este în acele zone. Am mai pierdut în secţiile din centrul municipiului unde sunt oameni în vârstă, foşti profesori, foşti ingineri sau directori care au o anumită nostalgie pentru vechiul regim. În schimb, am câştigat în secţiile din municipiu, la scolile 11, 10, 5, 12, unde se ştie că avem un alt bazin electoral. De asemenea am câştigat în cartierele mărginaşe cum este Măgureni şi Mircea Vodă. Acest lucru demonstrează că, cetăţenii din acele cartiere sunt nemulţumiţi de administraţia locală”, a spus Marian Dinulescu.Noi am obţinut acelaşi număr de voturi pe care le-a câştigat Drăgulin pentru primăria Călăraşi în 2012. Acest lucru ar trebui să îi dea de gândit”, a spus Marian Dinulescu.

Dan Cristodor : Sunt nemulţumit de scorul obţinut de Alianţa noastră, în municipiul Călăraşi

În oraşul reşedinţă de judeţ, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC a câştigat 51,32% iar cel al ACL-ului a obţinut un procent destul de apropiat, de 48.68%. Ţinând cont de acest aspect liderul PSD Călăraşi, Dan Cristodor s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de candidatul lor. ,, Sunt nemulțumit de rezultatul obținut în municipiul Călărași. Eu mă așteptam la un scor mai mare. Trebuie să facem analiza acestui rezultat și să vedem de ce nu am reuşit să avem un scor mai bun,   mai ales că avem în Alianţă pe primarul şi cei doi viceprimari din municipiu. Pentru mine este un mare semn de întrebare”, a afirmat Cristodor.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

ACL şi PSD se acuză reciproc de turism electoral şi vot multiplu

vin nov. 21 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Turismul electoral şi votul multiplu constituie infracţiuni sancţionate dur de lege ce pot atrage sancţiuni penale. Cu toate acestea, la alegerile prezidenţiale din această toamnă, numărul cetăţenilor care au votat pe liste suplimentare, în judeţul Călăraşi, a atins un număr record. Acest aspect denotă faptul […]