Deputatul Daniel Florea îi sprijină pe copiii cu handicap

Print Friendly, PDF & Email

 asociatia ASCHR 1  “La începutul acestei săptămâni, am solicitat Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic (ASCHF) din Călărași să confecționeze mărțișoare pe care intenționez să le ofer cu ocazia zilei de 1 Martie.

În acest fel, voi fi alături, atât de copiii cu dificultăți de la care voi cumpăra mărțișoarele, cât și de doamnele și domnișoarele din Călărași, pe care le prețuiesc în mod deosebit.

Îmi face o deosebită plăcere să vă invit să-i urmărim împreună pe copii confecționând mărțișoare, la sediul ASCHF din strada Prelungirea București, nr.4 (în curtea Colegiului ”Sandu Aldea”), în data de 28.02.2013, ora 15.00, iar pe 1 Martie, începând cu ora 10,00, vă aștept să le oferim călărășencelor.”, transmite printr-un comunicat de presă, Daniel Florea.

Please enter banners and links.

Next Post

O familie din Ciocăneşti a rămas fără casă, din cauza unui incendiu

mar feb. 26 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, 26 februarie, un incendiu a izbucnit la o casă din Comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi. Timp de mai bine de o oră, cât a durat incendiul, au ars bunuri în valoare de 40.000 de lei, însă pompierii militari din cadrul I.S.U. Barbu-Ştirbei Călăraşi au reuşit […]