Deputatul Daniel Florea a oferit calculatoare elevilor călărășeni

computere floreaMiercuri, 24 aprilie a.c., deputatul  PSD Daniel Florea s-a aflat  în mijlocul elevilor călărășeni.  La Colegiul Agricol Sandu Aldea a avut loc o  dezbatere ce face parte din  Campania Globală pentru Educație, la aceasta participând, atât deputatul Daniel Florea, cât și edilul Daniel Drăgulin.

Seminarul ce avut ca logo: ,,Fiecare copil are nevoie de un profesor – Profesori bine pregătiți”, a constituit o adevărată provocare, atât pentru elevii călărșeni, care s-au arătat interesați de tema pusă în discuție, cât și pentru deputatul Florea, care a dorit să le explice  rolul școlii și educației în formarea lor, ca oameni. El a  prezentat, în același timp, și câteva îndemnuri date liceenilor de renumitul Biil Gates, sfaturi ce sunt perfect valabile și în zilele noastre.

În aceeași zi, deputatul  călărășean s-a aflat în rândul elevilor de la  Colegiul Economic, participanti la Competiția ,,Târgul firmelor de exercițiu”, elevi îndrumați de profesoara Mariana Brișan. Aici, deputatul Florea a dorit să le ofere elevilor patru calculatoare  ce au licență Windows și a ținut să le ureze succes celor două eleve care participă la etapa regională a Concursului  ,,Firmele de exercițiu” .

Deputatul Florea a mai avut o întâlnire  și cu membrii Asociației de Sprijin a Copiilor cu  Handicap Fizic din Călărași.  Parlamentarul călărășean le-a oferit copiilor, din cadrul Asociației, două calculatoare,  arătându-se bucuros că, din nou, se află  alături de ei. Tot în aceste zile, deputatul Florea  le-a oferit acestora si 85 de pachete cu dulciuri.

Valoarea  calculatoarelor  dăruite copiilor, de către deputatul Florea, se ridică la 12.000 lei.

Please enter banners and links.

Next Post

Firma Traktor Belarus a oferit un tractor U.S.A.M.V București - Filiala Călărași

joi apr. 25 , 2013
Facultatea  de Management Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a U.S.A.M.V  București – Filiala Călărași  a fost gazda  unei   întâlniri de lucru, joi, 25 aprilie, între reprezentanții administrație locale, respectiv primarul Daniel Drăgulin,  președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, deputatul Vasile Iliuță  și  Excelența Sa, Valery Mroceh, consul pe probleme economice […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!