Firma Traktor Belarus a oferit un tractor U.S.A.M.V București – Filiala Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Facultatea  de Management Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a U.S.A.M.V  București – Filiala Călărași  a fost gazda  unei   întâlniri de lucru, joi, 25 aprilie, între reprezentanții administrație locale, respectiv primarul Daniel Drăgulin,  președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, deputatul Vasile Iliuță  și  Excelența Sa, Valery Mroceh, consul pe probleme economice al Ambasadei Republicii Belarus la București. Acesta a fost însoțit de directorul general al companiei ,,Belarus Tractor” Nikolai Gorbațevici, precum și de administratorul firmei Estagroteh Veaceslav Borta, dealer autorizat al companiei ,,Belarus Traktor” în România.   Evenimentul avut loc la sediul Facultății  din incinta Colegiului Agricol ,,Sandu Aldea”. Aici, oficialii prezenți au avut posibilitatea de a degusta produsele tradiționale românești ce au fost expuse de către  studenții călărășeni .

Tot în cadrul acestui eveniment,  a fost semnat un Memorandum de Colaborare între  USAMV București, prin Facultatea de Management Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală , primăria Călărași și ,,Belarus Traktor”. Prin semnarea acestui memorandum  s-a deschis un parteneriat menit să dezvolte relațiile socio- economice și culturale, astfel încât beneficiile  partenerilor să fie reciproce.  Firma Traktor Belarus a oferit un tractor, gratuit, Facultății din Călărași pentru pregătirea studenților în orele de practică și, pe viitor, vor fi organizate  schimburi de experiență cu Universitatea Agronomică din Minsk. Odată cu debutul acestui parteneriat, firma ,,Belarus Traktor” își va promova utilajele pe piața județului nostru, prin dealerul său autorizat.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

AJOFM Călăraşi sprijină financiar angajatorii

Dum apr. 28 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În scopul prevenirii şomajului, angajatorilor care organizează programe de formare profesională pentru proprii angajaţi, derulate de furnizori de servicii de pregătire profesională, autorizaţi în condiţiile legii, li se acordă, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, o sumă reprezentând 50% din cheltuielile cu serviciile de formare profesională […]