Platforme noi de gunoi în județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

platforme deseuriConsiliul Judetean Călărași a informat, printr-un comunicat de presa, faptul ca au demarat lucrarile de amplasare si construire a platformelor de colectare a deseurilor menajere și au fost stabilite zonele unde vor fi amplasate containerele, inclusiv cele pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Daca in cele doua municipii, Calarasi si Oltenita, pe langa platformele deja existente, au mai fost selectate si alte locatii care sa acopere mai bine zonele rezidentiale, in mediul rural construirea unor astfel de platforme va constitui o premiera, amplasamentele fiind indicate de reprezentantii administratiilor locale.

De asemenea, in municipiile Calarasi si Oltenita, vor fi construite, in aceasta perioada, doua rampe de transfer, locatii de preselectare a deseurilor menajere, inainte de transportarea acestora catre depozitul regional pentru deseuri menajere, ce urmeaza a fi construit la Ciocanesti.

În curand, va fi finalizata procedura de achizitie publica pentru serviciul de informare si publicitate a proiectului. Ulterior incheierii contractului cu firma ce va fi desemnata castigatoare,  va fi demarată o ampla campanie de informare si constientizare a populatiei, asupra investitiilor ce se vor realiza prin proiect si a modului in care va fi gestionat serviciul de colectare a deseurilor in judetul Calarasi.

Please enter banners and links.

Next Post

Deputatul Daniel Florea a oferit calculatoare elevilor călărășeni

joi apr. 25 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 24 aprilie a.c., deputatul  PSD Daniel Florea s-a aflat  în mijlocul elevilor călărășeni.  La Colegiul Agricol Sandu Aldea a avut loc o  dezbatere ce face parte din  Campania Globală pentru Educație, la aceasta participând, atât deputatul Daniel Florea, cât și edilul Daniel Drăgulin. Seminarul […]