Deputata Raluca Surdu adresează un mesaj de recunoştinţă tuturor celor care, pe data de 9 decembrie 2012, au votat-o

Print Friendly, PDF & Email

Raluca Surdu„Mulţumesc celor 25.260 de alegători care s-au prezentat la urne acum un an de zile şi care şi-au exercitat astfel un drept fundamental. Este bine să ne exprimăm în acord cu drepturile, libertăţile şi responsabilităţile pe care le avem, să acţionăm ori de câte ori aderăm la o cauză, avem o idee, dorim să avem iniţiativă, nu doar cu ocazia alegerilor. Mulţumesc simpatizanţilor, militanţilor, voluntarilor care mi-au fost alături în campania electorală, la vot, dar şi în timpul anului parcurs de atunci. Pentru mine, în calitate de deputat al Colegiului Uninominal 5 Olteniţa, acest an a trecut neaşteptat de repede. A fost un an cu provocări şi evoluţii interesante, mai ales că mi-am propus să menţin un echilibru între îndatoririle rolului pe care îl am în cadrul instituţiei reprezentative a democraţiei româneşti, cea care este Parlamentul României, şi dorinţa de a fi în permanentă legătură cu colegiul, cu Olteniţa şi oamenii care îmi sunt dragi din Căscioarele, Chirnogi, Chiselet, Crivăţ, Mitreni, Radovanu, Spanţov, Ulmeni. Nu a fost uşor să-mi exercit şi calitatea de vicelider al grupului deputaţilor liberali şi să îmi fac simţită prezenţa şi în teritoriu, în ritmul pe care mi l-aş fi dorit. Mă uit în urmă şi mă bucur că am avut alături de mine oameni dedicaţi care m-au sprijinit în acţiunile „Astăzi copii-mâine adulţi-întotdeauna responsabili!”, „Sănătate pentru Olteniţa”, „ÎMPREUNĂ.FACEM.BINE.”, în activităţile Centrului de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa, oameni care au dus mesajul meu mai departe în comunităţile lor, dar care m-au şi ţinut în permanenţă conectată la realităţile locale. Iată-ne deja în ultima lună din an, în luna cadourilor care a debutat festiv pentru români şi România. Transmit din suflet un cald La Mulţi Ani! pentru Andrei şi Andree, La Mulţi Ani, România! la împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire, doresc tuturor un Moş Nicolae cu mai multe daruri decât nuieluşe, iar cu toţii să ne străduim să fim cu fiecare zi mai generoşi, mai buni decât în ziua precedentă.”

Deputata Raluca Surdu a primit votul a 18.853 de alegători, însemnănd 78% dintre cei prezenţi la urne. Primul său an de activitate parlamentară însumează 5 întrebări şi interpelări adresate membrilor guvernului, 16 declaraţii politice, 26 de luări de cuvînt şi 28 de propuneri legislative iniţiate. La nivel local, deputata Surdu militează pentru solidaritate în rândul membrilor comunităţilor locale, sprijinirea iniţiativelor antreprenoriale locale, voluntariat şi dezvoltare permanentă a adulţilor pe cele două paliere, personal şi profesional.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu: „Două măsuri se impun: scăderea taxării muncii cu 5% şi scăderea TVA”

sâm dec. 7 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu a fost invitatul emisiunii “ Capital TV” , găzduită de televiunea B1, în cadrul căreia s-a abordat subiectul constituit de impactul măsurilor fiscale asupra economiei. În cadul emisiunii, Iulian Dumitrescu a afirmat că  noi ca țară stăm prost la capitolul cotă […]