Gesturi mici pentru o bucurie mare: Doamnele liberale au oferit cadouri de Moș Nicolae

Mos Nicolae, Raluca Surdu 2Campania ”Din suflet pentru copii – gesturi mici pentru o bucurie mare” a  fost lansată astăzi de către doamnele din Grupul Parlamentar al PNL. Încărcate cu cadouri de Moș Nicolae pentru cei mici, doamnele deputat Raluca Surdu, Cristina Pocora și Raluca Ispir au vizitat Centrul de plasament ”Pinocchio” din Sectorul 3 și Secția de Pediatrie a Institutlui Oncologic ”Alexandru Trestioreanu” din București.

“După ce dimineață ne-am bucurat împreună cu copiii noștri de darurile primite de la Moș Nicolae, am mers să aducem un zâmbet și o bucurie copiilor cu care viața nu a fost atât de generoasă. Cred că fiecare dintre noi, fiecare cetățean poate să facă un astfel de gest”, a declarat doamna deputat Cristina Ancuța Pocora.

La rândul său, doamna deputat Raluca Surdu, Vicelider al Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, a afirmat: ”Dorim să le mulțumim colegilor deputați PNL și tuturor celor care au sprijinit acțiunea noastră de astăzi. Campania a fost demarată în Capitală de către grupul de doamne liberale din Camera Deputaților dar, pe perioada lunii decembrie, toți aleșii și membrii PNL vor fi alături de copiii din toată țara. Considerăm că sărbătorile sunt un moment de bucurie, cum doar o dată pe an, fiecare dintre noi îl poate simţi. Vrem ca aceste momente speciale să fie trăite şi de aceşti copii.”

Cei 44 de copii ai Centrului de plasament Pinocchio le-au primit cu căldură pe ”ucenicele lui Moș Nicolae”, le-au cântat câteva colinde și chiar au gătit un chec uriaș pentru musafirii care au poposit astăzi la ei…acasă. Copilașii de toate vârstele au fost foarte încântați de darurile primite, mai ales de jucării și de dulciuri.

Cu sprijinul Asociației P.A.V.E.L., doamnele liberale au oferit cadouri de Moș Nicolae și copiilor internați la Secția de Pediatrie a Institutului Oncologic ”Al. Trestioreanu” din București.

 

Lucia-Ana Varga, M​inistru delegat pentru Ape, Păduri  şi Piscicultură

Raluca Surdu, Vicelider Grup Parlamentar PNL- Camera Deputaţilor

Cristina Pocora,​ Purtător de cuvânt al PNL

Alina Gorghiu

Raluca-Cristina Ispir

Gratiela Gavrilescu

Roxana Florentina Anuşca

Cătăniciu Steluţa-Gustica

Eleonora Carmen Hărău

​Florica Cherecheş

Maria Grecea

Viorica Marcu

Elena-Ramona Uioreanu​

Mos Nicolae Raluca Surdu 2 Mos Nicolae Raluca Surdu

Please enter banners and links.

Next Post

Deputata Raluca Surdu adresează un mesaj de recunoştinţă tuturor celor care, pe data de 9 decembrie 2012, au votat-o

sâm dec. 7 , 2013
„Mulţumesc celor 25.260 de alegători care s-au prezentat la urne acum un an de zile şi care şi-au exercitat astfel un drept fundamental. Este bine să ne exprimăm în acord cu drepturile, libertăţile şi responsabilităţile pe care le avem, să acţionăm ori de câte ori aderăm la o cauză, avem […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!