Deputata Maria Dragomir este administrator la…S.R.I.

maria dragomir CV La o privire aruncată pe C.V.-ul deputatei PP-DD, Maria Dragomir, postat de site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, se poate observa că  datele privitoare la activitatea sa profesională, nu concordă cu realitatea.

Dacă din anul 1980 şi până în 2000, a ocupat diferite funcţii de conducere, în domeniul agriculturii, din anul 2000 şi până în prezent, „mama Maria”, după cum îi place să i se spună, este administrator la SC Total Chim S.R.l. Călăraşi. Trebuie să recunoaştem că nu am întâlnit, până acum, o societate de tip SRI (Serviciul Român de Informaţii). În ţară nostră există societăţi comerciale cu răspundere limitată,  adică SRL-uri.  Un alt aspect, demn de luat în consideraţie, este şi faptul că “mama Maria”, din 2000, şi până în prezent, este administrator al firmei respective. În acest caz, deputata noastră ar putea fi luată în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate, putând fi găsită în stare de incompatibilitate.

Probabil că,  datele din CV-ul  său sunt eronate şi  nu corespund cu realitatea. Din “viteză”, <mama Maria> a scris greşit  că este administrator la SC Total Chim S.R.I. sau, poate, există un sâmbure  de  adevăr. Vorba ceea: ,,Gura păcătosului, adevăr grăieşte!”. Sau nu?

Please enter banners and links.

Next Post

Un jandarm călărășean s-a întors din misiunea de instruire din Afganistan

mar mai 28 , 2013
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a decorat luni, 27 mai a.c., la sediul M.A.I., pe membrii celui de-al patrulea contingent de jandarmi, care s-au întors din misiunea de instruire a forţelor de ordine publică din Afganistan – N.A.T.O. Training Mission. În acest context, ministrul Afacerilor Interne i-a felicitat pe militarii […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!