Denisa Claudia Şerban a primit un mărţişor sub forma unui trofeu muzical

Print Friendly, PDF & Email

Denisa Serban Sambata, 01.03.2014, la Sala de festivitati a Colegiului National de Arta Dinu Lipatti Bucuresti s-a desfasurat Festivalul Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti MARTISOR, editia a III-a.
In festival, au concurat aproximativ 100 de copii la sectiunea interpretare, pe diferite categorii de varsta.
Denisa S.Printre acestia, a concurat si SERBAN CLAUDIA DENISA de 9 ani, din Calarasi, clasa a IV-a la Liceul Teoretic Mihai Eminescu Calarasi, care a interpretat piesa “MAMA E UN INGER SAU O STEA”, Muzica Marius Teicu, text Corina Despot, cu care a si castigat TROFEUL categoriei de varsta 9-10 ani.

Din juriu au facut parte personalitati marcante ale culturii romanesti: Cristian Alivez, compozitor – Presedintele juriului, Mirela Rizea Marinescu – compozitor, Dana Piroiu -actrita, profesor de canto, Claudiu Bulete – compozitor, Mircea Elisei – compozitor, Maria Ene – scriitor, compozitor.
Şeran Claudia Denisa este membra a grupului FLORES CAMPI, din cadrul Centrului Cultural Calarasi, şi se pregateste atat cu compozitorul Marius Ţeicu, cat si cu Boranda Alexandrina.
A castigat numeroase premii la festivalurile de gen din tara, fiind finalist, in 2012, la Festivalul National “MAMAIA COPIILOR”.

Please enter banners and links.

Next Post

2875 de cartuşe descoperite într-o gospodărie din comuna Luica

lun mart. 3 , 2014
Un echipaj de specialişti pirotehnişti, din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi, a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, in data de 28.02.2014, ora 06.30,să se deplaseze în localitatea Valea Stânii, comuna Luica, pentru ridicarea, asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată şi transportul a 2875 de cartuşe de […]