De mărţişor, poliţiştii au “sancţionat”, cu flori şi felicitări, călărăşencele aflate în trafic

BenQ CorporationPoliţia Rutieră Călăraşi, împreună cu partenerii lor, Asociaţia Română pentru Protejarea şi Respectarea Drepturilor Victimelor din Evenimente Rutiere, Omniasig şi Avon au oferit, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic, felicitări, flori şi mărţişoare.
Pentru această ocazie specială, elevii Şcolii Generale Nicolae Titulescu Călăraşi şi ai Colegiului Agricol Sandu Aldea BenQ CorporationCălăraşi au creat felicitări, pe care poliţiştii le-au oferit femeilor pietoni, conducătoarelor auto şi pasagerilor, împreună cu urarea de a avea „o primăvară însorită”, lipsită de evenimente rutiere nedorite.
Poliţiştii rutieri nu au uitat, în această zi, de cadrele medicale, doamne şi domnişoare de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi, pe care le-au vizitat pentru a le felicita şi a le oferi flori şi mărţişoare.

Please enter banners and links.

Next Post

Denisa Claudia Şerban a primit un mărţişor sub forma unui trofeu muzical

Dum mart. 2 , 2014
Sambata, 01.03.2014, la Sala de festivitati a Colegiului National de Arta Dinu Lipatti Bucuresti s-a desfasurat Festivalul Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti MARTISOR, editia a III-a. In festival, au concurat aproximativ 100 de copii la sectiunea interpretare, pe diferite categorii de varsta. Printre acestia, a concurat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!