De ce i-a fost teamă lui Gabriel Oprea, la Călărași?

Print Friendly, PDF & Email

UNPR intalnire regionalaPrezent la Călărași, la întâlnirea organizațiilor județene ale Uniunii Naționale pentru Progresul Romaniei, din Regiunea Sud-Muntenia, președintele Gabriel Oprea a susținut și o conferință de presă. Sau, cel puțin, așa am fost anunțați printr-un comunicat, că urma să aibă loc.

Dacă tot ne-am făcut timp, sâmbăta la orele prânzului, să mergem la conferință, ne așteptam ca întrebările noastre să își găsească și răspuns. Dar strategia a fost alta. Presa a fost chemată doar să își noteze punctele de vedere ale reprezentanților UNPR și, eventual, să îi vadă în persoană pe invitați. Pentru că, după 15 minute de expuneri, Gabriel Oprea a mulțumit pentru prezență și s-a grăbit să plece, ca un general care a dat ordin armatei la ce oră să vină și să plece. Numai că presa nu este armata domniei-sale, ținem să îi spunem! Oare de ce s-a temut Gabriel Oprea să stea măcar 5 minute și să răspundă întrebărilor presei? Nu știu dacă cineva dorea să îl întrebe cum a ajuns general cu stelele adunate, fără număr, pe umăr, sau cum se face că banii promiși de domnia-sa, când a venit la Prefectura Călărași, după explozia blocului de la Volna, nu au ajuns la sinistrați, nici până în acest moment?!

Dar știu că o dată chemați la o conferință de presă, aceasta trebuia să aibă loc, și nu doar să fim invitați să asistăm la un speech pe care îl cunoșteam, deja, de la televizor!

Dacă prin această tactică dorește să ajungă la 1 milion de membri, partidul pe care îl conduce, sigur nu va reuși! Dialogul a fost, întotdeauna, cel care a adus oamenii la unison și nu monologul, d-le Gabriel Oprea!

Please enter banners and links.

Next Post

Alexandru Drăgulin:,,Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân este unul dintre cele mai moderne din ţară!”

sâm mart. 28 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Fiecare călărăşean poate constata, la ora actuală, un aspect îmbucurător. Străzile municipiului Călăraşi nu mai sunt invadate de haitele de câini, de odinioară, care terorizau trecătorii. În mod cert, acest lucru se datorează măsurilor care s-au luat în ultimii ani pentru eficientizarea activităţii Serviciului […]