De astăzi, sunteți invitați la Târgul de Nunți „Mirese Dunărene”

Print Friendly, PDF & Email

bannerAstăzi își deschide porțile primul Târg de Nunți, organizat în municipiul Călărași. O premieră, atât pentru organizatori, cât și pentru participanții la eveniment. Pentru a afla câteva amănunte despre Târgul de Nunți, dar și pentru a ne fi prezentate o parte din surprizele oferite în cele 3 zile de desfăşurare ale acestuia, am stat de vorbă cu organizatoarea Târgului de Nunți “MIRESE DUNARENE”, Alina Stanciu.
Este prima dată cand se organizează un astfel de eveniment la Călărași. Cum credeți că va fi primit?
Alina StanciuAlina Stanciu: Orice lucru nou stârnește, în primul rând, curiozitatea celor din jur. Iar Târgul de Nunți care se va desfășura la finalul acestei săptămâni, în orașul nostrum, sunt convinsă că, cel puțin din acest punct de vedere, este așteptat cu sufletul la gură. În plus, foarte multe cupluri care și-au programat nunta anul acesta sunt nerăbdătoare să ne viziteze standurile care vor fi pline de oferte speciale și reduceri, pe parcursul celor trei zile de Târg.
Premiul cel mare: o excursie de 7 zile în Grecia!
Aşadar, în avantaj sunt toți cei care ne vor trece zilele acestea pragul, contra sumei modice de 2 lei. Biletul de intrare reprezintă, de fapt, Biletul de Tombolă, unde se pot câștiga foarte multe premii: torturi, ședințe profesionale foto, aranjamente florale, costume de damă și bărbătești, rochii de seară, abonamente fitness, dar și premiul cel mare, o excursie de 7 zile în Grecia!
Ce reprezintă Târgul de nunți și care este oportunitatea pe care le-o oferă viitorilor miri?
Alina Stanciu: Târgul de Nunți aduce călărășenilor oportunitatea de a vedea un pic altfel piața noastră locală: agenți comerciali deschiși la nou, care au depășit niște bariere și s-au hotărât să facă ceva pentru ei și pentru această comunitate. Ei sunt acolo pentru a-și prezenta serviciile, ofertele și pentru a sta de vorbă cu oamenii, într-un mediu cald și primitor. Vizitatorii care vin la Târg vor beneficia de oferte speciale și reduceri, unele dintre ele putând să le folosească, ulterior, la evenimentele ce vor urma în viață lor (nunți, botezuri, zile de naștere, etc.). Și, pentru că tot aminteam mai sus de atmosfera caldă, vreau să precizez faptul că pe scena Târgului de Nunți se vor derula, timp de trei zile, tot felul de momente inedite, antren și voie bună, susținute de formații de dansuri populare, de societate, lecții de dans cu instructori talentați, formațiile călărășene care cântă la nunțile nostre (Simbol, Loredana Veronica Dimofte cu Universal, Dumbrava). D.J Blue asigură sonorizarea permanentă a evenimentului, iar pe scenă vom avea: zumba, kangoo-jumps, demonstraţii practice de machiaj și coafură, dar și o inedită paradă de modă.
Ce a însemnat pentru tine implicarea într-un asemenea eveniment?
Alina Stanciu: Când m-am implicat în organizarea acestui eveniment, am bănuit că e un lucru care va necesită multă muncă și chiar așa a fost, dar ideea mi-a plăcut atât de mult, încât nu m-am mai gândit niciun moment sa dau înapoi, cu toate că nu a fost deloc ușor. Am depus o muncă titanică încercând să schimbăm mentalități, să convingem că o piață de desfacere se poate face și în felul acesta, că oricât de mulți oameni ar trece pragul firmei tale, întotdeauna e loc de mai bine. Și m-am bucurat, zilele acestea, văzând cum expozanții noștri se întreceau în a-și aranja cât mai profesional standul și “se bateau” în oferte și premii pentru tombolă. O întrecere constructivă. O luptă în beneficiul clientului!
Clienți, viitori miri sau nu, pe care îi așteptăm cu drag în acest weekend la Hestia Hotel (Complex ITU), în cortul de evenimente, începând cu ora 10.00 și până la 20.00, indiferent că vin pentru a profita de ofertele din perioada Târgului, sau pentru partea de show, câștigători suntem cu toții, pentru că punem umărul la desfășurarea unui eveniment de care noi, călărășenii, aveam nevoie: Târgul de Nunți “MIRESE DUNĂRENE”, care ne dorim să devină un eveniment anual la Călărași.
Un gând pentru viitorii miri…
Vă așteptăm cu drag, pentru că voi sunteți invitații noștri speciali la NUNTA ANULUI!
AFIS eveniment (1)

Please enter banners and links.

Next Post

Peste 3200 de persoane vor beneficia de cursuri de formare profesională, la CRFPA Călăraşi

mar mart. 18 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Cursanţii din cadrul Centrului de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA), din Călăraşi, au avut ocazia de a participa la o prezentare profesională de make-up, oferită de una din reprezentantele renumitei firme ,,Contrast” din Danemarca, Teodora Oprea. Tinerele, dar şi cei câţiva băieţi prezenţi ce urmează, […]