Daniel Florea, aproape de copiii cu dizabilităţi

Daniel Florea alaturi de copiiDaniel Florea este, îndeaproape, preocupat de problemele copiilor cu dizabilităţi, reuşind, de fiecare dată, să îi sprijine şi să îi susţină. Prin actele sale de caritate, precum şi prin organizarea unor excursii la care aceştia au participat, deputatul Florea a demonstrat că este aproape de aceştia. Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, aniversată pe 3 decembrie, deputatul Florea a fost alături de elevii călărăşeni, care au participat cu o expoziţie de desene şi de obiecte hand-made, la Palatul Parlamanetului. ,,Îi  felicit pe elevii şi cadrele didactice, din cadrul Şcolii gimnaziale “Carol 1”, din Călăraşi, de la clasele de învăţământ special integrat, pentru expoziţia de excepţie, organizată la Palatul Parlamentului şi pentru modul minunat în care îşi îndeplinesc vocaţia de a valorifica potenţialul fiecărui copil”, a spus deputatul Daniel Florea.

Marţi, 3 decembrie,  de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, deputatul Daniel Florea a participat la spectacolul organizat de Asociaţia ,,Noi Orizonturi”, ce a avut loc în sala de spectacole ,,Barbu Ştirbei din Călăraşi. ,,Doresc să vă urez un călduros ,,La mulţi ani”, de ziua voastră! Şi vă doresc să aveţi, în continuare, acceaşi putere de muncă şi aceeaşi dăruire de care daţi dovadă. Cel mai deştept om din lume, Steve Hawkins este o persoană cu nevoi speciale.

Daniel Florea copii Pal ParlamentuluiUnor asemenea oameni trebuie să le descoperim vocaţia şi şansa de a se manifesta, la valoarea umană pe care o au, dincolo de barierele fizice. Vă mulţumesc frumos că m-aţi invitat să fiu alături de voi, într-o zi specială, ca cea de astăzi”, le-a spus transmis deputatul social-democrat, Daniel Florea.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

,,Ziua Porţilor deschise” la CRFPA Călăraşi

sâm dec. 7 , 2013
Marţi, 10 decembrie a.c., se împlinesc 15 ani de activitate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă(ANOFM), de când a avut loc primul Consiliu de Administraţie al acestei instituţii. Pentru a marca acest eveniment, toate instituţiile din ţară, subordonate Agenţiei, sunt deschise tuturor persoanelor care doresc să cunoască, îndeaproape, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!