,,Ziua Porţilor deschise” la CRFPA Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

CRFPAMarţi, 10 decembrie a.c., se împlinesc 15 ani de activitate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă(ANOFM), de când a avut loc primul Consiliu de Administraţie al acestei instituţii. Pentru a marca acest eveniment, toate instituţiile din ţară, subordonate Agenţiei, sunt deschise tuturor persoanelor care doresc să cunoască, îndeaproape, activitatea acestora.

În acest context, Centrul de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) din Călăraşi organizează, pe 10 decembrie, ,,Ziua Porţilor deschise”. Pe parcursul întregii zile, agenţii economici locali, cursanţii sau alte persoane interesate pot e vizita sediul CRFPA, pentru a cunoaşte  programul de pregătire profesională, laboratoarele sau echipamentele aflate în dotarea centrului. Vor fi distribuite pliante iar formatorii din cadrul CRFPA vor oferi informaţii privitoare la cursurile de calificare şi de recalificare, în diferite meserii, pe care instituţia le desfăşoară, în prezent.

Please enter banners and links.

Next Post

De ziua lor, copiii cu dizabilităţi au avut ca motto: ,,Nimeni nu-i perfect, doar dragostea-i perfectă”

sâm dec. 7 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Marţi, 3 decembrie, a fost o zi plină de semnificaţie, în special pentru persoanele cu nevoi speciale. În 1992, Adunare Generală ONU a stabilit ca data de 3 decembrie să fie dedicată persoanelor cu dizabilităţi, pentru ca, întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea […]