Daniel Drăgulin ar putea fi contracandidatul PNL la primăria Călărași

Print Friendly, PDF & Email

646x404Evenimentul care a luat prin surprindere lumea politică din Călărași, săptămâna trecută, a fost cel care anunța demisia lui Daniel Ștefan Drăgulin din funcția de președinte al organizației municipale și de vicepreședinte al PNL Călărași.

Mergând pe firul logic al lucrurilor, asta înseamnă că Daniel Drăgulin și-a asumat riscul ca partidul să nu îl mai desemneze pe el candidatul la Primăria Municipiului Călărași, în 2016, în condițiile în care, de regulă, președinții de organizații municipale/locale, sunt cei aleși să candideze la primărie. De asemenea, lui Răducu Filipescu ar putea să nu îi cadă bine acest pas făcut, în lateral, de cel cu care a făcut echipă 10 de ani de zile, în calitate de vicepreședinte al PNL, Daniel Drăgulin, înainte de alegerile prezidențiale.

Chiar dacă are primar în funcție, PNL-ul poate alege să meargă pe o altă variantă, în 2016, ceea ce ar însemna că Drăgulin ar fi nevoit să se îndrepte către o altă formațiune politică sau să candideze ca independent, ceea ce e mult mai greu.

Pentru Actualitatea de Călărași, Daniel Drăgulin a declarat, fără alte comentarii: „Peste doi ani, după ce voi face un inventar al programului electoral cu care am candidat în 2012, după ce voi adăuga lucrurile făcute şi în afara acestuia, dar şi ce va spune sondajul de opinie, voi hotărâ ce voi face. Dar, pentru că ştiu că îmi voi ţine promisiunile, vă spun doar atât: Voi candida!”

Asta înseamnă că dacă PNL Călăraşi va decide să îşi schimbe candidatul, principalul contracandidat va fi, chiar actualul primar, Daniel Ştefan Drăgulin.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

A început termoizolarea blocurilor, în municipiul Călăraşi

joi iul. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Din această săptămână, au început lucrările de termoizolare la primul bloc, din cele 4, pentru care s-a semnat contractul de finanţare din fonduri europene. În data de 22 octombrie 2013, U.A.T. Municipiul Călăraşi a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea termică a blocurilor de […]