A început termoizolarea blocurilor, în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

termoizolare blocuriDin această săptămână, au început lucrările de termoizolare la primul bloc, din cele 4, pentru care s-a semnat contractul de finanţare din fonduri europene. În data de 22 octombrie 2013, U.A.T. Municipiul Călăraşi a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe A9, A20, A21 şi A23, din municipiul Călăraşi”, finanţat prin POR 2007-2013, Axa Prioritară 1.

Valoarea totală a proiectului este de 2.489.882,81 lei, iar durata de implementare este de 15 luni (până la 21 ianuarie 2015). Principala activitate propusă prin proiect constă în reabilitarea termică a 127 de apartamente, situate în cele 4 blocuri de locuinţe.
Ulterior finalizării evaluării ofertelor depuse, în data de 19.06.2014 a fost semnat contractul de lucrări, iar de miercuri, 2 iulie, au început deja lucrările de reabilitare.

Please enter banners and links.

Next Post

Cu un buget auster, Camera Agricolă încearcă să sprijine fermierii călărăşeni

joi iul. 3 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Camera  de Consultanţă Agricolă, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Călăraşi, desfăşoară o activitate venită în sprijinul fermierilor călărăşeni, dar mai puţin cunoscută în spaţiul public. Prin atribuţiile sale, această instituţie are un rol important în consultanţa şi elaborarea proiectelor ce pot fi accesate prin Programul Naţional […]