Mâine se va lua act de demisia lui Daniel Drăgulin

DragulinÎn cursul zilei de joi, 3 iulie, va avea loc şedinţa  Biroului Permanent Teritorial al PNL Călărași, în cadrul căreia se va lua act de demisia lui Daniel Ștefan Drăgulin, din funcțiile de președinte al organizației municipale și de vicepreședinte al PNL Călărași.

Secretarul coordonator al PNL, Alin Drăgulin, a spus: „Vom lua anumite decizii organizatorice, repectiv, vom stabili o structură care să asigure interimatul. Se va decide dacă funcţia de vicepreşedinte va fi ocupată de următorul aflat pe listă, după Daniel Drăgulin (n.r. votat la Conferinta Teritorială de Alegeri a PNL, din decembrie 2013) sau dacă vor rămâne doar 8 vicepreşedinţi, din cei 9.

De menţionat că, după plecarea deputatului Aurel Niculae din PNL, locul de vicepreşedinte a fost preluat de Viorel Ivanciu (consilier local), cel care a fost propus să preia şi președinția organizației municipale.

Please enter banners and links.

Next Post

Daniel Drăgulin ar putea fi contracandidatul PNL la primăria Călărași

joi iul. 3 , 2014
Evenimentul care a luat prin surprindere lumea politică din Călărași, săptămâna trecută, a fost cel care anunța demisia lui Daniel Ștefan Drăgulin din funcția de președinte al organizației municipale și de vicepreședinte al PNL Călărași. Mergând pe firul logic al lucrurilor, asta înseamnă că Daniel Drăgulin și-a asumat riscul ca […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!