Dan Cristodor: „Am făcut lobby ca 20,5 milioane de lei să vină în judeţul Călăraşi”

Dan CristodorÎn această săptămână, au sosit de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice peste 20 de milioane RON, destinate primăriilor din judeţul Călăraşi.

Preşedintele PSD Călăraşi, Dan Cristodor, a declarat că a mers destul de des la Bucureşti pentru a face lobby ca primăriile din judeţ, care au lucrări în derulare, să primească bani pentru a le finaliza până la finele anului.

„Am făcut eforturi deosebite pentru a putea aduce, în județul Călărași, cât mai multe fonduri pentru promovarea proiectelor pe care primarii județului Călărași le au, indiferent de culoarea lor politică. Este vorba de proiecte care sunt în implementare, pentru ca banii să poată fi consumaţi până în luna decembrie curent. Pe Programul Național de Dezvoltare Locală au fost alocaţi, județului Călărași, 20,5 milioane de lei.”, a spus  Dan Cristodor.

Pe subprogramul „Modernizarea satului românesc”, sumele primite sunt următoarele:

Chirnogi-1,05 milioane de lei, pentru extindere rețea alimentare cu apă;

Găbinași- 1,03 milioane de lei pentru alimentare cu apă și 1,1 milioane de lei pentru asfaltare străzi, Ileana- 1,5 milioane de lei asfaltare drumuri, Spanțov – alimentare cu apă 1 milion de lei, Fundulea- 2 milioane de lei pentru asfaltare, Cuza-Vodă -1 milion de lei canalizare, Dragoș-Vodă- 1 milion de lei pentru drumuri, Dor-Mărunt – 70.000 lei; Fundeni – 1,5 milioane de lei pentru asfaltare drumuri, Gurbănești- 131.000 de lei pentru modernizare drumuri, Sărulești- 2 milioane de lei, asfaltare drumuri; Șoldanu- 127.000 lei, asfaltare drumuri; Ștefan-Vodă – 72.000 lei, modernizare străzi; Unirea – 1 milion de lei, modernizare străzi, Vîlcelele- 105.000, modernizare drumuri.

Pe subprogramul „Regenerare urbană a municipiilor şi oraşelor” sumele primite sunt:

Călăraşi – 2,3 milioane de lei pentru strada IL Caragiale; Lehliu-Gară -1,4 milioane pentru străzi şi 530.000 pentru modernizare sistem rutier; Olteniţa – 1,4 milioane de lei pentru modernizare străzi.

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul comunei Sohatu şi un consilier judeţean PP-DD au trecut la PSD

joi oct. 16 , 2014
Ordonanţa de Guvern nr. 55/ 2014 a făcut noi mutări pe scena politică din judeţul Călăraşi. La finele săptămânii trecute, liderul social democrat, Dan Cristodor a declarat că şi-au depus adeziunile la PSD primarul comunei Sohatu, Dumitru Grigore şi consilierul judeţean PP-DD, Marian Enciu. Plecările celor doi aleşi locali nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!