Aceeaşi intersecţie de la Volna, aceleaşi “obişnuite” accidente

accident VolnaA devenit un fapt obisnuit, ca in intersectia dintre strazile Grivita si Eroilor, din municipiul Calarasi, cunoscuta ca intersectia de la Volna, sa consemnam numeroase accidente de circulatie.

În aceasta seara, s-a inregistrat un nou accident aparut pe fondul neacordarii de prioritate. Unul dintre autovehiculele implicate in accident era inmatriculat in judetul Constanta, dar atat indicatorul rutier, cat si marcajul dinaintea intrarii in intersectie sunt destul de vizibile pentru orice conducator auto, pentru a fi respectate si a evita producerea unor evenimente nedorite. Nu si pentru acest conducator auto.

Intersectia de la Volna, alaturi de cea de pe 13 decembrie, colt cu Grivita, unde este fosta benzinarie, raman doua “puncte negre”, in traficul din municipiul Calarasi, actiunile intreprinse de Politia Rutiera, pana in prezent, fiind insuficiente, in raport cu frecventa accidentelor rutiere.

Please enter banners and links.

Next Post

Comuna Roseți a primit vizita în teren pentru proiectul transfrontalier, în valoare de 8 milioane de euro

mie apr. 10 , 2013
În data de 8 aprilie 2013, la sediul Primăriei Roseți din județul Călărași, reprezentanții BRCT Călăraşi au organizat vizita la fața locului pentru proiectul “Dezvoltarea infrastructurii de transport în zona transfrontalieră Roseți, județul Călărași – Municipalitatea Silistra”, proiect depus în cadrul Axei Prioritare 1: Infrastructură. Această vizită reprezintă o primă […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!