Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaților își va desfășura lucrările la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Judetean Calarasi sComisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor, îşi va desfăşura lucrările în plen, miercuri 16 octombrie 2013, începând cu ora 11, la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi, în sala de şedinţe.

În acest sens, persoanele fizice sau juridice, fermieri, agricultori, reprezentanţi ai asociaţiilor agricole sau orice alte entităţi care desfăşoară activităţi cu specific agricol sau conexe activităţilor agricole, sunt invitaţi să participe activ la lucrările Comisiei, ocazie cu care pot formula interpelări, adresa întrebări sau cere lămuriri din aspecte de natură a le simplifica sau reglementa activitatea.

Vor fi prezenți la această acțiune toți parlamentarii călărășeni: senatorii Liviu Tomoiagă și Iulian Dumitrescu, deputații Raluca Surdu, Daniel Florea, Valeriu Steriu, Iliuta Vasile si Aurel Niculae, ultimii trei fiind chiar membrii Comisiei pentru Agricultură.

Având în vedere numărul limitat de locuri, cei interesați sunt rugați să confirme intenţia de participare la numărul de telefon 0722.333.832.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Bugetul alocat educaţiei, pentru anul viitor, va fi adaptat necesităţilor elevilor şi profesorilor

sâm oct. 12 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Una din marile probleme cu care se confrunta ţara noastră este faptul că, oferta educaţională a universitătilor româneşti, nu este adaptată la cererea de pe piaţa muncii. Universităţile scot, pe banda rulantă, şomeri, în timp ce  firmele şi companiiile multinaţionale se confruntă cu o mare […]