Codul roşu nu l-a „măturat” pe prefectul Iacob, doar i-a spulberat aspiraţiile lui Bebe

Bebe vs George IacobDupă momentul în care vicepremierul Liviu Dragnea l-a apostrofat pe prefectul de Călăraşi, George Iacob, în timpul unei videoconferinţe, precum că citeşte de pe hârtie datele privind situaţia din judeţ, zvonurile că acesta va fi schimbat din funcţie au început să curgă.
Legat de această situaţie, G. Iacob a declarat, pentru Actualitatea de Călăraşi:
“Tot ce pot să vă spun e că, împreună cu Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ne-am făcut treaba, în tot judeţul şi considerăm că este încă o performanţă a autorităţilor locale, modul în care am gestionat situaţia în timpul codului portocaliu şi a celui roşu. Legat de reproşul lui Dragnea, pot să vă spun că după ce am ales să citesc ce măsuri au fost luate, în judeţul Călăraşi, pentru că nu doream să uit vreuna dintre ele, vicepremierul m-a sunat, după aceea, şi am continuat informarea, iar a doua zi am primit aprecierile sale, tot în timpul videoconferinţei. E drept, că presa nu a mai fost interesată de acest lucru!”, spune prefectul.
Acesta a declarat că, în toate judeţele afectate de viscol şi ninsoare, a fost trimis câte un ministru, pentru a vedea efectele măsurilor luate, în teren. Vineri, 31 ianuarie, ministrul Şova a venit la Călăraşi şi a cerut să se facă o deplasare la Vlăiculeşti, o localitate aflată la 11 km de comuna Ileana, unde a găsit drumurile deszăpezite şi nu erau probleme cu electricitatea, motiv pentru care ministrul Şova a fost mulţumit de situaţia din teren.
“Nu am fost schimbat din funcţie, pentru că ne-am făcut treaba, eu şi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În ceea ce priveşte, însă, o posibilă schimbare pot să vă spun că e o funcţie a statului, nu a mea, aşa cum am fost numit, aşa voi fi şi schimbat, va fi o decizie politică şi punct.”, spune prefectul Iacob.
Dacă în urmă cu o zi, preşedintele organizaţiei municipale al PSD Călăraşi, Bebe Cristodor se vedea prefect, în aceeaşi zi i-au fost spulberate visele şi acesta a rămas ceea ce este, doar că un pic mai penibil, decât reuşise să fie până acum.

Please enter banners and links.

Next Post

Încep ample controale în toate spitalele din ţară

joi feb. 6 , 2014
Marţi, 4 februarie, la sediul prefecturii Călăraşi, a avut loc o videoconferinţă prezidată de ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la care au participat managerii de spitale din judeţ şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). Cu acest prilej, ministrul Nicolăescu a adus în atenţie faptul că, în perioada 1 martie- 30 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!