CAS Călăraşi a prelungit valabilitatea contractelor încheiate cu furnizorii

Marian Dinulescu art CASPotrivit Ordinului nr.1538/1014/2013, se prelungeşte până la data de 31 martie aplicarea prevederilor Ordinului ministrului şi a preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 423/191/2013, privind aprobarea normelor metodologice de aplicare, în anul 2013, a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale, în cadrul asigurărilor sociale de sănătate, pentru anii 2013-2014.
„Pentru cheltuielile cu serviciile medicale, medicamente şi dispozitive medicale, a fost transmisă, prin adresa CNAS 249/2014, repartizarea creditelor de angajament şi a creditelor bugetare pentru trimestrul I din 2014, urmând ca în perioada următoare, după crearea cadrului legal specific, să fie alocate fonduri pentru întregul an 2014. Decontările serviciilor medicale, medicamentelor, materialelor sanitare şi dispozitivelor medicale contractate în trimestrul I, prin acte adiţionale încheiate de Casa de Asigurări de Sănătate(CAS) Călăraşi cu furnizorii, se va face din sumele aprobate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare, la media lunară a anului trecut, şi vor fi cuprinse în bugetul aprobat pe anul 2014”, a precizat preşedintele CAS Călăraşi, Marian Dinulescu.

Please enter banners and links.

Next Post

Mizeria din secţia de pediatrie, la control

mar feb. 11 , 2014
În ciuda numeroaselor semnale venite, atât din partea călărăşenilor, cât şi a presei locale, privind starea dezastruoasă în care se află Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Călăraşi, până în prezent, nu s-a luat nicio măsură privind remedierea acestei situaţii. Pentru rezolvarea acestei probleme stringente, ar fi trebuit să se […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!