Spectacolul „Călătorie în lumea desenelor”amânat pentru miercuri, 2 decembrie

Calatorie in lumea desenelorÎn această după-amiază, urma să aibă loc spectacolul „Călătorie în lumea desenelor”, prezentat de trupa Showlandia,  din Târgu-Jiu.

Promovarea fiind făcută prin fluturași, care anunțau ziua, ora și locul spectacolului, pentru mulți dintre cei care au intrat în posesia acestora, data a rămas cea anunțată. Cei care au sunat la numărul trecut pe acești fluturași, pentru a afla amănunte, au fost informați că spectacolul nu mai are loc.

Ceilalți au aflat abia când au ajuns la fața locului, că spectacolul nu se mai ține, din cauză că Centrul Cultural Județean a anulat contractul încheiat, pentru  data de 30 decembrie, pe motiv că… e zi liberă.

Suprinzător este că la momentul încheierii contractului nimeni nu a sesizat că luni, 30 decembrie, e zi liberă și, neplăcut este, că nimeni nu a simțit nevoia să comunice faptul că spectacolul se amână pentru data de miercuri, 2 decembrie, ora 16.30, mai ales că sunt copii care au venit din județ, nu doar din localitate,  pentru a asista la o oră de distracție, care s-a transformat într-o imensă dezamăgire pentru ei.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Călărași/ Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie

lun nov. 30 , 2015
Primăria Municipiului Călărași, în colaborare cu Centrul Militar Județean Călărași, organizează, în data de 1 Decembrie 2015, începând cu ora 10:00, la Monumentul Eroilor din Piața Orizont, acțiuni specifice acestei zile. Astfel, călărășenii, alături de autorități publice locale și județene, cadre militare active și în rezervă, precum și veterani de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!