Călărășenii sunt așteptați la “Sărbătoarea Primăverii”

Print Friendly, PDF & Email

PrintPrimăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic a Județului Călărași și Centrul Cultural Județean Călărași, organizează, în data de 02 martie 2016, începând cu ora 16:00, a IV-a ediție a evenimentului intitulat SARBATOAREA PRIMAVERII.

Acesta se va desfășura în sala  BARBU ȘTIRBEI a Centrului Cultural Județean Călărași și va reuni unitățile de învățământ  din municipiul Călărași care și-au exprimat intenția de a participa la acest spectacol-eveniment.

Vă invităm să ascultăm, să aplaudăm și să susținem, votând pentru “popularitate”, artiștii călărășeni – copiii din grădinițele, școlile și liceele participante, dedicând aceste momente deosebit de plăcute, fetelor și femeilor din viața noastră.

Please enter banners and links.

Next Post

Acțiune a polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

sâm feb. 27 , 2016
În perioada 26 – 28 februarie 2016, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru consolidarea climatului de siguranţă a cetăţenilor, prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a celor săvârşite cu violenţă şi reducerea riscului rutier. Acţiunile în sistem integrat ale poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie judeţean Călăraşi şi […]