Acțiune a polițiștilor pentru siguranța cetățenilor

politie controlÎn perioada 26 – 28 februarie 2016, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru consolidarea climatului de siguranţă a cetăţenilor, prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a celor săvârşite cu violenţă şi reducerea riscului rutier.

Acţiunile în sistem integrat ale poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie judeţean Călăraşi şi efectivelor celorlalte structuri teritoriale ale MAI vizează asigurarea respectării legii, menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică prin prevenirea faptelor antisociale şi siguranţa participanţilor la trafic.

La data de 26 februarie 2016, în urma activităţilor efectuate, au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 61.000 lei.

Au fost aplicate 10 sancţiuni conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, 7 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi 104 sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 20 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

A fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind depistată o persoană urmărită naţional.

Acţiunile pentru siguranţa cetăţenilor şi salvarea de vieţi omeneşti prin prevenirea implicării în evenimente rutiere sau de altă natură continuă pe raza judeţului Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Amenzi de peste 60.000 de lei, date la acest final de săptămână

Dum feb. 28 , 2016
În acest sfârşit de săptămână poliţiştii au intensificat acţiunile în sistem integrat pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului. Alături de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie judeţean Călăraşi sunt implicate în activităţi şi alte forţe aparţinând structurilor teritoriale ale MAI (poliţişti de frontieră, de la imigrări, jandarmi și pompieri). În ultimele 24 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!