Cabinet de pneumologie în Ambulatoriu Integrat al Spitalului din Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

ambulatoriu sUnul din proiectele de hotărâre ce a fost supus aprobării consilierilor judeţeni, miercuri, 27 martie, s-a referit la modificarea structurii organizatorice a Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Astfel, pentru îndeplinirea măsurilor prevăzute în planul de conformare, înaintat de conducerea spitalului Ministerului Sănătăţii, în vederea menţinerii clasificării în categoria a III-a, va fi înfiinţat un cabinet de pneumologie în structura Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Noul cabinet de pneumologie din Ambulatoriu va fi deservit de un medic primar pneumolog, acesta urmând a fi, cel mai probabil, doctorul Dan Nițulescu, şi de către un asistent medical.

O altă schimbare propusă de conducerea Spitalului Judeţean vizează modificarea structurii de paturi a secţiei de chirurgie generală. În prezent, din cele 75 de paturi ale secţiei, 10 sunt aferente compartimentului chirurgie şi otopedie infantilă, urmând ca în nouă structură să rămână doar 5 paturi destinate acestui compartiment, alte 3 paturi fiind alocate compartimentului urologie.

Propunerea vine în contextul anunţat, nu de mult, de preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu de a transfera un medic urolog în Spitalul Judeţean.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Zeci de percheziţii în 6 județe din ţară, printre care și Călărași, într-un caz de fraude bancare

Dum mart. 31 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Zeci de percheziţii au loc, duminică dimineaţă, în Bucureşti şi în şase judeţe, printre care Ilfov, la persoane suspectate de fraude bancare. Acţiunea este o continuare la dosarul Stan-Ruse, în care au fost făcute arestări în toamna lui 2012, au declarat, pentru Medifax, surse judiciare. […]