Bogdan Georgescu propus să fie eliberat, din nou, din funcție

Bogdan Georgescu 2Consiliul Județean, convocat în ședință ordinară, joi, 3 decembrie, va supune la vot eliberarea din funcție a vicepreședintelui Bogdan Georgescu, la propunerea unei treimi din rândul consilierilor județeni.

Prezent în conferință de presă, vicepreședintele Marian Dinulescu a declarat că propunerea este de ordin politic.

“Mai avem nevoie doar de 2 voturi pentru a trece proiectul de hotărâre. Vom vedea de unde le vom obține. Nu s-a hotărât de cine îi va lua locul lui Bogdan Georgescu, dar de acest lucru putem discuta după ce va fi votat proiectul.”

De menționat că, Bogdan Georgescu nu se află la prima solicitare de înlocuire din funcție, supusă votului consilierilor.

În acest moment, se află pe rol un proces între Bogdan Georgescu și Consiliul Județean(C.J.), instituția luând act de decizia de incompatibilitate dată ANI, în privința consilierului județean Georgescu, care a fost eliberat din această funcție, ceea ce a dus, automat, la eliberarea sa din funcția de vicepreședinte.

Acesta a revenit în funcție, după ce a obținut, în instanță, suspendarea hotărârii adoptate de C.J., până la încheierea procesului.

Pentru a trece hotărârea ce va fi votată mâine, aceasta trebuie să aibă votul a minim 21 de consilieri (adică două treimi, din rândul acestora).

Please enter banners and links.

Next Post

Ultimă oră/ Ion Ștefan va fi exclus din PSD Călărași

vin dec. 4 , 2015
Ședința Consiliului Județean de joi, 3 decembrie, a venit, pe ordinea de zi, cu propunerea de eliberare din funcție a vicepreședintelui C.J., Bogdan Georgescu. Pentru a trece proiectul de hotărâre era nevoie de votul a 2/3-imi din numărul consilierilor județeni, adică de 21 de voturi. Consilierii PNL Călărași, care au […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!