Ultimă oră/ Ion Ștefan va fi exclus din PSD Călărași

Ședința Consiliului Județean de joi, 3 decembrie, a venit, pe ordinea de zi, cu propunerea de eliberare din funcție a vicepreședintelui C.J., Bogdan Georgescu. Pentru a trece proiectul de hotărâre era nevoie de votul a 2/3-imi din numărul consilierilor județeni, adică de 21 de voturi.

Consilierii PNL Călărași, care au venit cu propunerea de înlocuire a lui Georgescu, se bazau pe 20 de voturi, însă mai aveau nevoie doar de un vot, pentru a trece proiectul. Susținerea a venit din partea consilierului județean PSD, Ion Ștefan, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, care a participat la vot, deși decizia politică a partidului a fost de abținere de la vot.

Președintele organizației județene a PSD Călărași, Dan Cristodor, ne-a declarat care va fi reacția partidului, referitoare la votul dat de Ion Ștefan.

“Am purtat o discuție la partid, unde am luat o hotărâre, împreună cu consilierii județeni ai PSD, la care a fost prezent și Bogdan Georgescu, și am stabilit ca la proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcție a vicepreședintelui Bogdan Georgescu, consilierii județeni PSD să nu participe la vot. Surpiza neplăcută, la care noi ne așteptam, a venit din partea domnului Ion Ștefan, care ne-a demonstrat, ieri, ceea ce știam demult, că e într-o colaborare cu președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu.

Nu aveam altă modalitate de a verifica cât de stabili sunt consilierii județeni ai PSD și cât de mult ascultă o hotărâre luată la nivelul conducerii de partid, pentru că sunt consilieri pe linie politică, decât în acest mod. Acum Ion Ștefan este pus în discuție pentru excluderea din partid. Vom avea o ședință a Biroului Permanent local al PSD și a Biroului local al secției din care face parte Ion Ștefan, în care se va supune la vot excluderea. Sunt convins că votul va fi pentru excludere, iar în acest caz mandatul de consilier județean îi va înceta, în maxim, două săptămâni.”, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, președintele organizației județene a PSD, Dan Cristodor.

bogdan georgescu si stefan ionAcesta a menționat că votul dat de Ion Ștefan, pentru eliberarea din funcție a vicepreședintelul Consiliului Județean, Bogdan Georgescu, nu ar fi fost dezinteresat, ci era discutat să primească, în schimb, funcția deținută de acesta.

“Nu înțeleg de ce a făcut acest joc, în condițiile în care, în urmă cu un an, de bunăvoie, a renunțat la funcția de vicepreședinte, prin demisie.”, a adăugat Dan Cristodor.

Please enter banners and links.

Next Post

Intervenţie la incendiu de autovehicul pe Autostrada Soarelui, la km 58

vin dec. 4 , 2015
Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute, evitând pericolul izbucnirii unei explozii  Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza frecării apărute pe fondul unei  defecţiuni tehnice […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!