Avem Birou de Consultanţă româno-bulgar

La finalul saptamanii trecute, s-a deschis in zona Pietei Mari,  Biroul de Consultanta al firmei Socex, pe strada Sf. Nicolae, nr. 75, reprezentat de Viorel Ghiţă, un nume cunoscut de toti cei care au avut, la un moment dat, nevoie de o traducere in sau din limba bulgara. Numeroasele parteneriate incheiate cu Asociatii sau firme din Bulgaria il recomanda ca pe un consultant de succes care, de mai bine de 12 ani, lucreaza ca traducator sau organizator de intalniri,  atat pentru institutiile publice, cat si pentru firmele private, de pe ambele maluri ale Dunarii.

De altfel, prin numarul mare de ani de experienta ai membrilor echipei, romani si bulgari, Socex are capacitatea de a furniza solutii pentru fiecare problema specifica proiectelor de cooperare transfrontaliera: asistenta pentru implementarea activitatilor, pregatirea dosarelor de achizitie publica, decontarea cheltuielilor, realizare rapoarte tehnice si financiare, intocmire acte aditionale si notificari la contractele de finantare. Totodata, daca doriţi ca intalnirile cu partenerii dumneavoastră, seminariile, conferintele să se deruleze cursiv şi cu succes, se pot asigura servicii de interpretariat consecutiv in limbile romana si bulgara sau insotire delegatii, in Bulgaria sau, dupa caz, in Romania.

Biroul firmei Socex se ocupă nu doar de consultanţă, ci şi de traduceri autorizate, din si in limba bulgara, dar si in aproape toate limbile europene, fie ca este vorba de o procura auto, contract, documentatie tehnica sau o simpla carte de identitate. Ca o noutate pentru Călăraşi, în curând, dacă sunteţi dornici să învăţaţi limba bulgară, veţi avea ocazia să deprindeţi cunoştinţele de bază pentru o conversaţie, la cursurile ce urmază a fi organizate de firma Socex, în scurt timp.

„Deschiderea acestui birou, sper sa fie un liant intre Romania si Bulgaria.Vrem sa oferim pentru mediul de afaceri si administratia publica româno-bulgara, un complex de servicii pentru a strange relatiile de colaborare intre acestea!”, a spus administratorul firmei, Viorel Ghiţă.

Please enter banners and links.

Next Post

Fuia scos din “cărţi”, Nicolae Dragu posibil candidat la Senat?!

vin oct. 19 , 2012
Nici nu s-a uscat bine cerneala peste numele de candidati anuntati,  in urma cu o saptamana, de ARD (Alianta Romania Dreapta) Calarasi, ca acestea au si inceput sa cada, precum piesele de domino, unul cate unul. Daca la alegerile locale, filiala PDL avea sa piarda, pe mana fostului primar Nicolae […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!