Audio: Construirea podului Călăraşi-Silistra în atenţia premierului

Print Friendly, PDF & Email


Ponta Calarasi
Prezent la alegerile din cadrul organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, joi, 24 iulie, premierul Victor Ponta a spus, printre altele, că va susţine ca un nou pod peste Dunăre să fie construit între Călăraşi şi Silistra.

Într-o declaraţie cerută pe această temă de Actualitatea de Călăraşi, Victor Ponta a răspuns:

“Domnul Liviu Dragnea ar putea să vă spună dea mai multe detalii despre programele transfrontaliere pe care le avem şi modul în care putem să folosim banii alocaţi pe Strategia Dunării, pentru a crea şi construi mai multă infrastructură care să unească cele două maluri. Unul dintre proiecte sprijinit şi de partea bulgară se referă la zona Călăraşi-Silistra.”

Întrebat dacă ar avea prioritate faţă de Turnu Măgurele, judeţul unde vicepremierul Dragnea a fost preşedinte de Consiliu Judeţean şi este, din 2012, deputat în Colegiul 3 din Teleorman, premierul Ponta a răspuns, zâmbind:

“Dacă îl întrebaţi pe dl Dragnea, probabil o să vă spună: „Nu!” Eu vă spun că va avea prioritate cel pe care îl stabilim cu partea bulgară şi, evident, care va răspunde unor necesităţi de trafic. “

140724_008 <––-Click pentru a asculta declaratia premierului Ponta

Please enter banners and links.

Next Post

Conducerea PSD a dorit un singur candidat la Călăraşi

vin iul. 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alegerile de joi, 24 iulie, organizate de PSD Călăraşi pentru funcţia de preşedinte nu au avut decât un singur scop: acela de a-i da legitimitatea lui Bebe Cristodor de a reprezenta organizaţia din funcţia de preşedinte ales, nu interimar. De altfel, Dan Şova, cel care […]