Conducerea PSD a dorit un singur candidat la Călăraşi

Bebe CristodorAlegerile de joi, 24 iulie, organizate de PSD Călăraşi pentru funcţia de preşedinte nu au avut decât un singur scop: acela de a-i da legitimitatea lui Bebe Cristodor de a reprezenta organizaţia din funcţia de preşedinte ales, nu interimar.

De altfel, Dan Şova, cel care a condus un an organizaţia PSD Călăraşi,  a spus că nu s-a dorit în conducerea centrală a partidului să existe un contracandidat, motiv pentru care deputatului Daniel Florea i s-a cerut să renunţe să participe la aceste alegeri.

„Mă bucur că echipa judeţeană a ajuns la un numitor comun: are un singur candidat! Să ştii că şi Daniel Florea va face echipă cu tine, Bebe!”, a adăugat Şova, pentru a transmite tuturor ideea că aici se vrea a se pune capăt conflictelor din interiorul PSD Călăraşi, care l-au măcinat ani de zile.

E bine de ştiut că Dan (Bebe) Cristodor a câştigat o bătălie, la PSD Călăraşi, nu şi războiul! Acesta şi-a luat angajamente importante, inversând ordinea evenimentelor, ceea ce l-a făcut pe premierul Ponta, care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României, să reacţioneze.

„Îmi propun să câştigăm primăria municipiului Călăraşi şi pe cea de preşedinte al Consiliului Judeţean.”, a spus Dan Cristodor.

Imediat, premierul Ponta l-a tras de mânecă şi i-a amintit că primul obiectiv este câştigarea alegerilor prezidenţiale cu organizaţia PSD, în judeţul Călăraşi, deoarece dacă nu se va întâmpla aşa, va fi mai greu să îşi facă alte planuri de viitor.

Please enter banners and links.

Next Post

Investiţia de pe platforma Siderca, pusă sub semnul incertitudinii de Filipescu

vin iul. 25 , 2014
Este cunoscut faptul că, în urmă cu o săptămână de zile, în cadrul unei şedinţe extraordinare, consilierii locali  şi-au dat acordul de principiu privind realizarea unei investiţii de 240 de milioane de euro pe platforma Siderca. Grupul economic format din  Transfinance Trust şi Simonco Holding LTD  intenţionează să construiască la […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!