ANUNȚ ECOAQUA/ Joi, 21 aprilie, se oprește apa, în municipiul Călărași

INFORMARE PRIVIND ÎNTRERUPEREA TEMPORARĂ A FURNIZĂRII APEI POTABILE ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAŞI

Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investitii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra întreruperii programate a furnizării apei potabile în municipiul Călăraşi, începând cu data de 21.04.2016, ora 000, până la data de 21.04.2016, ora 2300.

Întreruperea furnizării apei, pe durata şi în perioada programată, este strict necesara pentru echiparea căminelor de vane, punerea în funcţiune a reţelelor nou executate şi pentru finalizarea lucrărilor din cadrul contractului antemenţionat.

ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor şi a întreruperii furnizării apei potabile.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Grădiniţa ,,Ţara Copilăriei” a recâştigat ,,Steagul verde”

joi apr. 14 , 2016
Miercuri, 13 aprilie, Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Țara Copilăriei” , din Călăraşi, a fost gazda unui eveniment deosebit. Micuţii ecologişti şi cadrele didactice au primit vizita reprezentanţilor Centrului Carpato Danubian de Geoecologie (CCDG), în vederea reevaluării, pentru menţinerea Steagului Verde şi a titlului de Eco-Şcoală. La această acţiune au participat: […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!