Alegeri cu final așteptat, în PNL Călărași

Săptămâna aceasta, membrii PNL Călărași își vor alege conducerea atât la municipiu, cât și la județ.

„Pentru că va fi un weekend prelungit, de 1 mai, vrem ca membrii și invitații să vină, nu să fie plecați în minivacanța de la finele acestei săptămâni, motiv pentru care am solicitat schimbarea datei alegerilor programate, inițial, sâmbătă la județ, pentru ziua de joi, 27 aprilie, și la municipiu, pentru 25 aprilie.  Am avut alegeri generale în 47 de organizații locale, adică peste 75% din total , ca să fie statutar organizate alegerile interne.”, a declarat actualul președinte PNL, Răducu Filipescu, care și-a menținut hotărârea de a nu mai candida pentru funcția supremă în partid.

Marți, 25 aprilie, va fi aleasă conducerea municipală, pentru care și-a depus candidatura doar Daniel Ștefan Drăgulin.

Drăgulin și-a depus candidatura și la președinția organizației județene, pentru această funcție optând, pentru scurt timp, și Vasile Iliuță. Primvicepreședintele PNL ne-a declarat că a renunțat la candidatură, deoarece nu s-au mai înscris alți competitori și dorește să îl susțină pe Daniel Dăgulin.

„Apreciez maturitatea politică a d-lui Iliuță, pentru că a dorit să mă sprijine și să nu mai existe discuții că există doi poli în partid: PNL și fostul PDL. Candidez, mâine, la președinția organizației municipale și, joi, la județ. După ce voi fi validat ca președinte al PNL Călărași,  voi propune ca Viorel Ivanciu să preia interimatul la municipiu.”, a declarat pentru Actualitatea de Călărași, Daniel Drăgulin.

Și funcțiile de secretar general,de la județ și municipiu, sunt cunoscute: Valentin Barbu, rămâne la județ, și Dragoș Coman va prelua funcția la municipiu.

De menționat că Răducu Filipescu și Vasile Iliuță sunt de drept vicepreședinți ai partidului, unul în calitate de senator, celălalt ca președinte al Consiliului Județean.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Tinerele arhitecte, Silvia Coman și Roxana Jipa, au cucerit țara cu talentul lor

mar apr. 25 , 2017
Nimic nu este greu, atunci când îți găsești drumul în viață. Așa au simțit și tinerele arhitecte pe care le veți descoperi, în rândurile de mai jos, care au demonstrat că pasiunea se îmbină cu priceperea, încă de pe băncile facultății. Primul proiect pe care l-au realizat Silvia Coman și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!