ALDE Călărași/ Dumbravă candidat la Primărie

ALDEDacă în urmă cu o săptămână, două comunicate de presă au fost trimise, de către reprezentanții ALDE Călărași, privind candidatura la Primăria Călărași( fiind anunțat Nicolae Dragu de B. Georgescu, lucru infirmat în al doilea comunicat, de V. Dumbravă) miercuri, 16 martie, a fost făcut cel de-al treilea anunț și, se pare, ultimul: Virgil Dumbravă este candidatul desemnat de conducerea centrală a partidului, la Primărie.

Președintele partidului, Bogdan Georgescu, a spus:

“Neînțelegerea apărută săptămâna trecută a constat în modul de comunicare. S-a discutat despre trecutul partidului nostru, despre cum dl Dumbravă a reprezentat partidul în atâția ani, și în ce funcții, și s-a discutat despre viitorul ALDE.

S-a făcut o analiză a prezenței colegului nostru în cadrul partidului, o analiză pe mai multe planuri, și s-a ajuns la concluzia că domnul Dumbravă este cel mai bun candidat, care poate reprezenta partidul la alegeri. Virgil Dumbravă este membru al partidului de mulți ani, iar Dragu nu a avut niciodată calitatea de membru.”, a spus Georgescu.

Președintele ALDE Călărași a recunoscut că și-l dorea pe Nicolae Dragu candidat, dar că va respecta decizia partidului și îl va susține pe Dumbravă, la alegeri. Georgescu a menționat că decizia de desemnare a candidatului la Primărie este definitivă, urmând ca el să fie candidatul la președinția Consiliului Județean.

Ținând cont de cele menționate de președintele ALDE Călărași, privitor la Virgil Dumbravă, Bogdan Georgescu a fost întrebat de ce nu și l-a dorit candidat pe acesta, iar răspunsul a fost: “Este o problemă care mă privește personal!”

Candidatul desemnat la Primărie, Virgil Dumbravă, a declarat presei:

“În primul rând, vreau să afirm că ALDE a dat dovadă de maturitate politică. Suntem prima filială a partidului, care, până la desemnarea candidatului, a avut o competiție, care a durat două luni, între subsemnatul și dl Dragu. Între timp, a fost făcut și un sondaj de opinie complex, care s-a efectuat de o firmă autorizată din București și, în urma acestuia, care arăta dacă ai notorietate pozitivă sau negativă și multe alte aspecte, a reieșit faptul că posibilitatea de a câștiga Primăria Călărași este mai mare a mea, decât a domnului Dragu. Fără a mai exista o influență sentimentală (n.r. referitor la apropierea dintre Tăriceanu și Dragu, de pe vremea când era primar, cel din urmă) s-a luat o decizie politică, în favoarea mea. Îi mulțumesc domnului Dragu că m-a motivat, într-un fel, în această perioadă, și vreau să îl asigur că dacă ajung primar, îl voi lua consilier personal.”

Please enter banners and links.

Next Post

Reacție față de doctorii pe mulți arginți, ai Călărașiului

joi mart. 17 , 2016
Sau ai domnului Filipescu, mai bine spus, atât timp cât umbra și urma domniei sale se găsesc peste tot în județ: de la străzile și trotuarele reședinței de județ pe care circulăm copii, tineri și bătrâni, până la birourile managementului unor instituții care ar trebui să se îngrijească de două […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!