AJOFM Călărași reactualizează dosarele persoanelor care vor să lucreze în statele UE

Print Friendly, PDF & Email

foto Ajofm În scopul organizării unei eventuale selecții pentru muncă în străinătate, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi efectuează o reactualizare a dosarelor persoanelor care doresc să lucreze în statele UE.  În acest scop, solicitanții care au un dosar depus la AJOFM Călărași de o perioadă mai mare de 6 luni, sunt așteptați la sediul instituției din Călărași ( str. 13 Decembrie nr. 12) sau  Olteniţa (str. Argeşului nr.111), în funcție de domiciliu, pentru reactualizarea cererii.  Reactualizarea dosarului se face pe baza cazierului  judiciar, adeverinței medicale de la medicul de familie și copia cărții de identitate.

În cazul în care nu sunt înscriși în baza de date a agenției pentru un loc de muncă în străinătate, doritorii se pot înregistra cu următoarele documente: copie carte de identitate,  CV model EUROPASS,  cazierul judiciar în original care să ateste că persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate şase luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”apt pentru muncă”, informează responsabil mass-media, Simona Donciu.

Please enter banners and links.

Next Post

Octogenarii călărășeni sărbătoriți de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

lun mai 13 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Dimineața zilei de luni, 13 mai, a adus  un moment de plină sărbătoare pentru 24 de pensionari ce au împlinit venerabila vârstă de 80 de ani. La Centrul Social de Zi destinat Persoanelor Vârstnice , conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Călăraşi  a […]