Amenzi de peste 60.000 de lei, date la acest final de săptămână

Print Friendly, PDF & Email

Politia RomanaÎn acest sfârşit de săptămână poliţiştii au intensificat acţiunile în sistem integrat pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Alături de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie judeţean Călăraşi sunt implicate în activităţi şi alte forţe aparţinând structurilor teritoriale ale MAI (poliţişti de frontieră, de la imigrări, jandarmi și pompieri).

În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor derulate, au fost constatate 14 infracţiuni şi au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 60.185 lei.

Au fost aplicate 125 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 46 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, precum şi 21 de sancţiuni pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, fiind constate şi sancţionate şi alte 34 de abateri de la normele legale în vigoare.

Poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Au fost depistate două persoane urmărite naţional.

Acţiunile în sistem integrat vor continua pe raza judeţului Călăraşi pentru siguranţa cetăţenilor.

Exemple:

***Poliţiştii Secției 4 Poliţie Rurală Dragalina au depistat o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi din municipiul Călăraşi, care transportau 500 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

Ţigaretele şi banii (peste 7000 lei) găsiţi asupra celor doi au fost ridicate în vederea cercetărilor demarate sub aspectul infracţiunii de contrabandă.

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași/ Modificări în ceea ce privește taxele și impozitele locale

lun feb. 29 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași, prin Direcția Economică, aduce la cunoștința contribuabililor faptul că impozitele și taxele locale datorate de persoanele fizice nu s-au majorat în urma unei decizii a Consiliului Local Călărași, modificările apărute fiind cauzate de Noul Cod Fiscal, intrat în vigoare la 1 ianuarie […]