393 de locuri de muncă în străinătate, prin rețeaua EURES

Print Friendly, PDF & Email

euresAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Călărași pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate, prin rețeaua EURES,   393 de locuri de muncă vacante în statele UE.

Cele mai multe posturi sunt disponibile în Marea Britanie – 209 locuri de muncă, pentru  asistent medical, îngrijitor persoane/infirmier, șofer profesionist și bucătar. Pentru ocuparea acestor posturi, angajatorii solicită ca persoanele interesate să dețină cunoștințe bune de limba engleză, calificare și experiență în domeniu.

55 de locuri de muncă pentru tinichigiu auto, mecanic auto, vopsitor auto și femeie de serviciu sunt disponibile în Suedia. Contractul de muncă se încheie cu angajator din  România, cu detașare în Suedia. Salariul oferit este de 1000 de euro net lunar. Se solicită cunoștințe de nivel mediu de limba engleză.

Solicitanții unui loc de muncă în străinătate, care dețin calificarea corespunzătoare și cunosc limba germană, pot aplica pentru următoarele oferte de locuri de muncă disponibile în Germania: electrician, tehnician electronist, șofer camion, mecanic tehnologia prelucrării plasticului și a cauciucului, factor poștal, mecanic echipamente sanitare, inginer electrician, inginer sistem de navigație satelit, inginer calitate, ergoterapeut.

Alte locuri de muncă, precum: florar decorator, sticlar, șofer autocamion, șlefuitor-pilitor, programator, designer software, doctorand departament biomedical, pot fi ocupate în Irlanda, Slovacia, Republica Cehă, Olanda și Norvegia.

Detalii cu privire la ofertele angajatorilor din UE, precum și modalitatea de aplicare pentru aceste locuri de muncă pot fi găsite pe  portalul național EURES  – www.eures.anofm.ro

  Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Zilele Asistenţei Sociale au fost sărbătorite la Călăraşi

lun mart. 28 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În fiecare an, la data de 15 martie, se aniversează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale. Anul acesta , Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali a stabilit tema mondială:,,Societatea prosperă, atunci când demnitatea şi drepturile oamenilor sunt respectate. Ziua Asistenţei Sociale, în România, se organizează în perioada […]