20 de ani de presă văzută şi auzită, la Călăraşi

Pentru că tot suntem într-un moment aniversar al ziarului Actualitatea de Călăraşi, care a ajuns la numărul 100, vă aducem în atenţie un proiect demarat de Antena 1 Călăraşi.

Timp de trei săptămâni, în fiecare luni, începând din 25 august, de la ora 16.00, veţi putea urmări emisiunea dedicată celor  20 de ani de presă văzută şi auzită, la Călăraşi.

Directorul Antena 1 Călăraşi, Eugenia Stănescu vă transmite această invitaţie şi prin intermediul Actualitatea de Călăraşi.

Eugenia StanescuA venit şi timpul să vorbim despre noi, cei care după decembrie 89,  am fost atraşi de o meserie pe cât de frumoasă, pe atât de grea. Pe meleagurile călărăşene, primii paşi în presa auzită s-au făcut în 1993, odată cu cel mai ascultat radio local al anilor de după revoluţie-Voces Campi. Imediat s-a născut ideea de a avea şi imagini pentru orice subiect care, la acea vreme, era de interes pentru comunitatea noastră.  Aşa a apărut  postul local de televiziune-Satline, cu sigla CTV,  construit pe structura reţelei de televiziune prin cablu. În 1994, timp de patru ore emiteam zilnic pentru abonaţii reţelei, iar atunci când subiectele erau de maxim interes emisiunile se prelungeau până târziu în noapte.  La 20 de ani de la primele emisiuni tv produse şi difuzate de studioul Satline, Antena 1 Călăraşi va difuza, începând de luni, 25 august,  pe parcursul mai multor emisiuni, interviuri cu parte din cei ce au optat pentru meseria de jurnalist. Invitată în studioul nostru va fi Lăcrămioara Fotescu, cea care a avut iniţiativa unei construcţii unice în plan local, prin transmisiunile în direct de la propriile evenimente organizate în oraşul nostru. Vă invităm, pe parcursul a trei săptămâni, în zilele de luni, începând cu ora 16, să ne reamintim de începuturile presei văzute şi auzite în oraşul nostru!”

Please enter banners and links.

Next Post

Consilierii judeţeni vor reveni, curând, “acasă”

vin aug. 22 , 2014
Una din investiţiile aprobate de consilierii judeţeni şi planificată a se realiza din bugetul judeţului Călăraşi, aferent anului 2014, a fost modernizarea sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean. Lucrările au demarat de câteva luni bune, fapt ce a condus la organizarea şedinţelor de Consiliu în nou sala a Primăriei Călăraşi. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!